CHP il genel meclisi üyesi Göçmez`den yalanlama

CHP il genel meclisi üyesi Göçmez`den yalanlama

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Göçmez yaptığı yazılı basın açıklamasında, 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası Partiden istifa edeceği iddialarını yalanladı.

BASINA VE KAMUOYUNA AÇIKLAMAMDIR

27/03/2014 Tarihli Son Kurşun gazetesinde CHP İL Genel Meclisi Üyeleri hakkında yapılan haberde;

"CHP`li İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Göçmez`in de CHP`nin yerel seçim sürecin de izlediği politikalar ve cemaate hızla yaklaşması,parti ilçe örgütün de Belediye Başkan Adaylığı sürecinde yaşananlar ile ilgili rahatsız olduğu ve Göçmez`in de 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası Partiden istifa edeceği iddia ediliyor"diye bir haber yayımlanmıştır.

Sayın Yerel Basın Emekçileri,Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer,Sevgili Bandırma`lı Hemşehrilerim;Yandaş Basının Kalemşörü Engin Arıcan`ın yazdığını yada dizayn ettiğini düşündüğüm bu haberde;

1-Yukarıda iddia edilen,Üyesi olmaktan Onur ve Şeref duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi ve Şahsım hakkında ki yazılan tüm iddiaları reddediyor ve esefle kınıyorum.Adıma yazılmış bu haber de ,Benimle konuşulmuş algısı yaratılmak istenmektedir.Sizlere bütün samimiyetim ile bildiriyorum ki hiç bir ortamda ve sohbetlerimde Partim hakkında olumsuz söylemim olmamıştır. Partim ve İlçe Örgütüm ile ilgili bir hiç bir rahatsızlığım söz konusu değildir. Rahatsızlığı olan bu haberi servis eden şahsın ta kendisidir.

2-30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra partimden istifa edeceğim külliyen yalandır,böyle bir şey olmasını bekliyorsan Yanılıyorsun Engin Arıcan.

3-İktidarın yaratmış olduğu Yandaş Basın ve Yandaş kalem furyasına seçim öncesi Bandırma`da kokladıkları Cumhuriyet Halk Partisinin zafer kokusunu bu tür asılsız ve mesnetsiz haberler ile değiştiremez...Bir Gazeteciye haber yaparken adı geçen şahıs ile öncelikle konuşmasını ve teyit ettikten sonra haber yapmasını tavsiye ederim. Yoksa duruşun ve gazeteciliğin sorgulanır ve ciddiyetini kaybedersin.

Siz Değerli Basın Emekçilerine ve Sevgili Bandırmalı Hemşehrilerime 30 Mart 2014 Akşamı ``Birlik İçinde, Varlık İçinde, Özgürlük İçinde bir Bandırma ve Türkiye de buluşmayı diliyorum.`` Saygılarımla

Ahmet Göçmez
CHP Balıkesir İl Genel Meclis Üyesi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı