CHP İlçe Başkanı Panç: “BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

CHP İlçe Başkanı Panç: “BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

“Tabumuzu kırmak istiyoruz. Yani klasik CHP yönetimini bizden beklemeyin”

“Bizi izlemeye devam edin. Genel olarak bizim uzlaşıcı, birleştirici, ayrıştırmayıcı, örgüte değer veren, onları kıymet biçen bir örgüt yapımız var”

“Biz halka dokunan halkın yanında daha fazla olan parti olacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütü görev dağılımı hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

15 Ocak’ta yapılan CHP Bandırma ilçe kongresi sonrası başkan olan Selim Panç, Kristal Cafe’deki kahvaltılı basın toplantısında, seçim sonuçlarını ve ülke gündemini değerlendirdi ve yapacaklarını anlattı. Toplantıda ilçe sekreterliğine, Gülsün Antalyalı, Örgü t ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Hüseyin Çeri, saymanlık görevini ise  Nutku Bilgin üstlendi.

Panç,  basın toplantısının açılış konuşmasında şunları aktardı;

 “Partimizin zor gününde ekip arkadaşlarımla birlikte taşın altına elimizi koyduk ve isteyerek bu görevi devir aldık. CHP olarak farklı bir yönetim tarzı göstermek istiyoruz. Tabumuzu kırmak istiyoruz, yani klasik CHP yönetimini bizden beklemeyin. Bizi izlemeye devam edin. Genel olarak bizim uzlaşıcı, birleştirici, ayrıştırmayıcı, örgüte değer veren, onları kıymet biçen bir örgüt yapımız var. Bütün üyelerimiz büyük bir değerdir. Biz onlarla hep beraber çalışıp CHP’ye halka hizmete edeceğiz.Çünkü biz halkın partisiyiz. Bizim bir tek hedefimiz var. Cumhuriyet Halk Partisine hizmet etmek. Biz halka dokunan halkın yanında daha fazla olan parti olacağız.”

Projelerden bahseden başkan Panç,  Kardeş Örgüt Projesinde,  Dursunbey ve Kepsut’u kardeş ilçe olarak seçtik. Bizim hedefimiz CHP’nin Balıkesir’de ve çevresi ile Türkiye’deki siyasete hizmet etmek. Kısacası bize göre daha zayıf olan örgütlere destek vermek istiyoruz. Milletvekili çıkaramadığımız illerden de Urfa’yı seçtik. Siverek ilçesini de kardeş ilçe örgütü yapmaya karar aldık.” Dedi. Parti içi eğitimlere de önem vereceklerine dikkat çeken Panç, “Tüm üyelerimize delegelerimize bu konuda çalışmalar yapacağız. Seçmene nasıl dokunulabilir, seçmenle nasıl konuşulabilir, oy veren vatandaşlarımıza nasıl davranmalıyız bu konularda eğitimler vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Panç, toplantıda ayrıca Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına  Kadir Kalbi Şen’in,  Seçim ve Hukuk işlerinden sorumlu Başkan Yardımcılığına Merve Polat’ın, İlçe Eğitim Sekreterliğine Dilek Durukan’ın, Bilişimden sorumlu bakan yardımcılığına Ömer Aksoy’un, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Yener Ok’un, Kırsaldan Sorumlu olarak Kemal Borazan, Mürtaza Çağlayan, Tacettin  Eroğlu’un görev aldıklarını bildirdi.

Gençlik Örgütlenmesinden sorumlu Barış Tütüncü, Muhtarlardan Sorumlu Metin Turan, Eylem Proje ve Etkinliklerden Mehmet atak, Kadın Kollarından Sorumlu olarak Canfeda İl, İdari Koordinatör olarak  Neslihan Karabacak, Sosyal Medya ve İletişim Sorumlusu İsmail Ömür Aşık, Esnaftan sorumlu olarak Cüneyt Bingöllü, Politika ve Strateji Üretmeden Sorumlu Mürteza Çağlayan isimlerinin belirlendiğini açıkladı. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Başkanı : İZLEMEYE DEVAM
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli