CHP kadın kolları sahada

CHP kadın kolları sahada

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Kadın Kolları, Aile Destekleri Sigortası çalışmasını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Kadın Kolları, Aile Destekleri Sigortası çalışmasını sürdürüyor.

Çalışma kapsamında sadece son iki haftada yaklaşık 600 haneye giren CHP Kadın Kolları Üyeleri, bu sırada çok sayıda da kadını CHP üyesi yaptı.

CHP Kadın Kolları Bandırma İlçe Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada;
Bandırma'da Bebeklerini Market Poşetiyle Bezleyen Anneler Var
"Şehrimiz Bandırma'da CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka'nın yol haritasını belirlediği ve gelir düzeyi düşük her kadını hem ekonomik hem de sosyal olarak destekleyecek Aile Destekleri Sigortası çalışmasını sürdürüyoruz.
Gittiğimiz evlerde görüyoruz ki AKP artık insanları uçuruma sürüklüyor. Çocuklarını market poşetiyle bezleyen, bebeğine mama alamayan, faturalarını ödeyemeyen kadınlar, aileler yaşamak savaşı veriyor."

AKP'den Kaçış Sürüyor 
Görüştüğümüz aileler AKP'den çektiklerini, tarihlerinin en yoksul dönemini geçirdiklerini açıkça dile getiriyorlar. İktidarın gidici olduğunu çaldığımız kapılarda görüyoruz. 

CHP Kadın Kolları Bandırma İlçe Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu; "Kendisine Saraylar Saltanatlar yapanların halkın mutfağını tencere kaynamayacak hale getirdiğini söylemek gerekiyor. Yandaşlar zenginlik içinde kıyağa doymuyor, vatandaşlarımız ise ekmek bulamadığı için doymuyor."

"Ülkenin halı bu iki açlık arasına sıkışmış durumda..."

CHP Kadın Kolları Bandırma İlçe Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu; "Bir tarafta doyumsuzluğun, şatafatın doyumsuzluğunun açlığı, diğer tarafta da yeni doğan bebeklerin, emekçilerin yoksulluğunun açlığı var.
Biz Kadınlar AKP'yi Önce Sandığa Sonra da Tarihe Gömeceğiz.

Bu çalışma bize gösterdi ki AKP annelerin ahını alan, kadınların göndermeyi kafasına koyduğu ve günden güne eriyen bir yapıdır.

Sandıktan kaçmaları bu memleketin geleceğinde kendilerini görmedikleri içindir. AKP gidicidir.

Yarattıkları yoksulluk enkazının altında kalmıştır. Biz kadınlar da el birliği ile, dayanışma ile her gün hakaretler yağdırdıkları bir güç olarak bu gidişlerinde en büyük sebep olacağız.

Anaların ahını alan bir yapının ne yaşama ne de bastığı toprakta çiçekler açtırma şansı yoktur." ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler: kadın kolları sahada
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false