CHP Körfezde etkinliklerini sürdürüyor

CHP Körfezde etkinliklerini sürdürüyor

Körfez`de Muhtarlardan sonra sivil toplum kuruluşları ile bir ayara gelindi





CHP
Zeytinli belde örgütü geçen hafta bir araya geldiği muhtarların ardından bu haftada toplantılarına devam ederek sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Zeytinli beldesinde bulunan tüm dernek yöneticileriyle bir araya gelen chp Zeytinli belde başkanı Kadir Koşma yönetim kurulu üyeleri misafirlerini Zeytinli köyünde hizmet veren zeytin bağı mesire alanında ağırlarken, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan`ı da unutmayarak toplantılarına davet ettiler.


Düzenlenen toplantıda kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür eden belde başkanı kadir koşma,yeni dönem şekillenecek Balıkesirle ilgili büyük şehir olmasıyla nelerin değişip ne gibi değişikliklerin olacağı konusunda bilgi verirken,asıl amaclarının yeni yönetim olarak beldede bulunan derneklerle tanışmak olduğunu söyledi.

Kısa bir söz alan Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan sivil toplum örgütlerin,beldedeki çalışmalarını yakınen izlediğini ve yapılanları taktir ettiğini söylerken, sosyal çalışmalarda ve etkinliklerde her zaman olduğu gibi yanlarında olduğunu belirterek, örgütlü bir yapıya sahip olmak, istenilen hedefe ulaşmakta önemli rol alacağının altını çizdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false