CHP kurmayları Bandırma’da

CHP kurmayları Bandırma’da

CHP Bandırma’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı.

CHP Bandırma’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı.

Balıkesir Büyükşehir seçimlerinin kazanılması anlamında Bandırma’nın önemli yer teşkil ettiği 31 Mart seçimlerinin son haftasına girildiğinde CHP kurmayları tüm hatları ile Bandırma’yı kuşattı.

CHP ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir ile potansiyel seçmeni bir araya getirdiği Cumhuriyet alanında gövde gösterisinde bulundu.

CHP grubu konser öncesi önemli bir toplantıya konuk oldu.

Yerel seçimlerde önemli bir oy potansiyeli olan Bandırma demokrat Platformu İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Cemal Öztaylan ve beraberinde eski iç işleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sonra akşam’da CHP Kurmayları Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin, Serkan Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın ve Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza’nın katıldığı iftar sofrasında buluştu.

Demokrat platformu başkanı iş insanı Adnan Erdan, uzun soluklu STK topluluğu olarak birlikteliklerini sürdüren Demokrat Platformunun siyasi anlamda tecrübeli ve dinamik kimliklerden oluştuğunu 31 Mart seçimleri öncesinde gerçekleştirdikleri 3 toplantıda Op. Dr. Turhan Çömez, M. Cemal Öztaylan, Süleyman Soylu gibi 31 Mart seçimlerinin baş aktörlerini dinlediklerini, bu akşam ise CHP’nin önemli isimlerinin konuk olduğu geleneksel iftarlarında kendilerini dinleme fırsatı bulacaklarını söyledi.

İftar’dan sonra yapılan konuşmalarda ilk söz alan CHP eski il Başkanı ve Balıkesir milletvekili Serkan Sarı oldu.

Sırası ile CHP Genel başkan yardımcısı Ensar Aytekin, Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza ve son olarak ise Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Akın konuştu.

Oldukça etkili olan konuşmaları dikkatle izleyen Bandırma demokrat platformu çevresi zaman zaman konuşmacılara yöneltilen sorular ile kafalardaki soru işaretlerinin yanıtlanması sağlandı.

Demokratlar platformunun geniş katılımlı iftar buluşmasında İYİ Parti eski il Başkanı Özlem Ural’da hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: kurmayları Bandırma’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı