CHP, "MEHMET ATAK" DEDİ.

CHP,

CHP'de Nefeslerin tutulduğu kıyasıya kongre mücadelesinde Mehmet Atak 215, Cemal Adıgüzel 141 oy aldı

363 oyun kullanıldığı CHP Bandırma ilçe kongresinde sandıktan 7 oy geçersiz çıktı. Mehmet Atak'ın hazırladığı beyaz liste 215 oy ile genel kurulun galibi olurken Mim. Cemal Adığüzel'in hazırladığı mavi liste 141 oy aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma İlçe Kongresi’nde Mehmet Atak, ilçe başkanlığına seçildi.

363 oyun kullanılıp, 7 oyun geçersiz sayıldığı seçimde, “Beyaz liste”nin ilçe başkan adayı Mehmet Atak 215, “Mavi liste”nin adayı Cemal Adıgüzel ise 141 oy aldı.

CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM İdare Âmiri Ensar Aytekin’in divan başkanlığında gerçekleşen kongreye CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da katıldı.

Çevre belediye başkanlarının da hazır bulunduğu kongreye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kutlama mesajı gönderdi.

Kongreye Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga da katıldı.

Mehmet Atak’ın başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Başkan; Mehmet ATAK

Yönetim Kurulu Asıl; Kudret Akıncı, Cüneyt Bingöllü, Özgür Dikme, Mehmet Doğan, Deniz Doğruel, Melda Dönmez, Göker Duru, Erdal Erdoğan, Özgün Eren, Uğur Güder, Ergün İnci, İrem Koçyiğit, Gönül Özdemir, Feriye Büşra Sevgili, İbrahim Tüm, Sena Yaşar.



Furkan Durmaz
24.08.2023 12:55:33
Bandırma Belediyesi AKP'ye hayırlı olsun.

Anahtar Kelimeler: "MEHMET " .
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı