CHP STRATEJİ TOPLANTISI

CHP  STRATEJİ TOPLANTISI

CHP AYVALIK'TA STRATEJİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI Ayvalık ilçesinde düzenledikleri STRATEJİ toplantı hakkında açıklamada bulundu.

 "Ayvalık ilçemizde Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın, Milletvekillerimiz Ensar Aytekin, Fikret Şahin, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız, ilçe Başkanlarımızın katılımıyla stratejik değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda ilçelerimizdeki siyasi durum analizleri yapılarak, her ilçemiz için özel çalışma hedefleri belirledik. Bilimin ışığında siyasetin gereklilikleriyle çalışmalarımızı planlayarak çalışma programlarını oluşturduk. Bütün kadrolarımızın CHP iktidarı için bir dakika olsun kaybetmeden çalışması gerektiğinin önemini vurguladık. Partimizin bütün kadroları sokakta olacak, halkımızın sorunlarını dinleyerek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde hazırlanan çözüm önerilerimizi anlatacağız. Bu kapsamda çalışmalarımıza hız vereceğiz. Biliyoruzki “GELİYOR GELMEKTE OLAN” .

SEÇİM STARTINI AYVALIK’TA VERDİK

 "Kurtuluş Savaşı mücadelesini veren ve kuruluşun mimarı olan kadroların kurduğu CHP’nin yöneticileri olarak Kuvayi Milliyenin Başkenti olan şehrimizde kurtuluş mücadelesinin ilk kurşununun atıldığı ilçemiz Ayvalık’tan Seçim startını verdik. 

 Ülkemizin bütün kaynaklarını yok eden ve halkını yoksulluğa mahkum eden iktidardan kurtulmak için yine ilk günkü ruh ve heyecanla mücadele edeceğiz. Yapmış olduğumuz sokak çalışmalarında halkımızın  içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamını açık ve net bir şekilde görüyoruz. Bu süreçte Cumhuriyetimizi kuran, Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak devlet bilinciyle ve sorumluluyla hareket etmemiz gerektiğinin farkındayız."

         ATAMIZIN İZİNDEYİZ

 Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti olan değerlere yeniden sıkı sıkıya sarılacağız ve halkımızın refahını ve huzurunu sağlayacağız, sonrasında biriken bütün sorunları bir bir çözeceğiz. Halkımızın bugün geçmişte olduğundan daha fazla Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Bunu bize inanan ve güvenen kadrolarımızla başaracağız. CHP  BALIKESİR 

                                                  İL BAŞKANI

                                                SERKAN SARI



Anahtar Kelimeler: STRATEJİ TOPLANTISI
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı