CHP ZEYTİNLİ ASIRLIK ÇINARINI KAYBETTİ

CHP ZEYTİNLİ ASIRLIK ÇINARINI KAYBETTİ

Zeytinli cumhuriyet halk partisi asırlık çınarını kaybetti

Zeytinlide, Cumhuriyet halk partisinin en eski üyesi olan herkesin abisi, amcası, dedesi her eylemde yer alan en yaşlı üyesini Hüseyin Uzunoğlunu kaybetti.

Zeytinli CHP Belde örgütü başta olmak üzere tüm partili dostları yasa boğan üzücü olay herkesi derinden etkiledi.  Cumhuriyet Halk Partisine yıllarca emek vermiş bir nefer gibi çalışan bütün eylemlerinde mitinglerinde aktivitelerinde ilerlemiş yaşına rağmen asla geri adım atmadan Cumhuriyet Halk Partisi bayrağıyla ön saflarda yer alan değerli büyüklerini kaybetmenin üzüntüsünü hissediyorlar. Son yolculuğunda kendini uğurlamaya gelen başta Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan olmak üzere tüm partili dostları sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadılar. Salı günü ikindi namazına müteakip Zeytinli merkez camiinde kılınan namazın ardından Zeytinli kabristanlığına defnedildi. Başkan Hasan Arslan ailesine ve yakınlarına, partililere taziyelerini sunarken Cumhuriyet Halk Partisinin Zeytinli olarak önemli bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Atatürk ilkelerine Cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisine bağlılığıyla sadakatiyle tanıdığımız büyüğümüz Hüseyin ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet acılı ailesine, sevenlerine ve başta Zeytinli belde örgütü olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisine başsağlığı diliyorum. CHP Zeytinli Belde Başkanı Kadir Koşma duyduğu üzüntüyü dile getirirken genç yaşta siyasete başlamış olmama rağmen onu tanımış olmanın onunla birlikte siyaset yapmanın gururunu yaşıyorum. Buda gösteriyor ki Cumhuriyet Halk Partisinin ne kadar köklü ve örgütlü bir yapıya sahip olduğunun bir ifadesidir. Zeytinli Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir çınarımızı daha son yolculuğuna göndermenin buruk hüznünü yaşıyorum. Ama şuna inanmalı ki bıraktığı yerden bayrağı devraldığımıza emin olabilir. Bu düşüncelerimle tüm ailesine sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine başsağlığı diliyorum. 

Cenazeye katılan CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım üzüntüsünü ifade ederken Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş her alanda ve her koşulda daima mücadelesini sürdürmüş bizim için önemli bir değeri kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm Cumhuriyet Halk Partililerin ve acılı ailesinin başı sağ olsun dedi.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı