CHP´de, soğuk günde, sıcak karşılama

CHP´de, soğuk günde, sıcak karşılama

Ender Biçki, ?Bandırma´yı ben temsil ediyorum.?

 

  Teşkilat ziyaretlerini sürdüren CHP´nin yeni il Başkanı Ender Biçki, İl yönetiminde Bandırma üye bulunmamasını, kendisi bulunmasına bağladı.

CHP´nin çiçeği burnunda il başkanı Ender Biçki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte güney Marmara İlçe örgütlerine yaptığı ziyaretlerde görüş alışverişinde bulundu.

Manyas´ta ilçe ve Belediye, ardından Gönen´de ilçe örgütü ve Erdek´te İlçe örgütü ziyareti ardından gecikmeli olarak Bandırma´ya gelen CHP İl Başkan Biçki, Basından gelen soruları cevaplandırırken İl yönetiminde Bandırma temsilcisi bulunmamasının eleştirilmemesini istedi.

Biçki, ?Bandırma temsilcisi olarak ben varım, Bandırma´yı ben temsil ediyorum.? Dedi.

Bandırma ilçe Başkanı Atilla Atakay´ın giriş ve tanıtım konuşması ardından söz alan İl Başkanı Biçki, ziyaretin teşekkür mahiyetinde olduğunu söyledi.

Biçki, kendilerine verilen görev ve sorumluluğun idrakinde olduklarını, bu düşüncelerle üretecekleri çalışmalardan bundan böyle Balıkesir´de daha dinamik, daha atak, daha sokak ´ta, daha eylem içinde olan, halkla daha bütünleşen bir yapıda siyaseti sürdüreceklerini vurguladı.

Biçki, Balıkesir´de farkındalık yaratan, farklı bir takip gelişmelere imza koyacak bir yönetim anlayışı içinde olmayı arzu ettiklerini söyledi.

Biçki, Balıkesir´de %35 olan CHP nin oylarını Bandırma, Edremit ve Ayvalık gibi tüm ilçelerde birinci yapmak istediklerini söyledi.

 /resimler/2016-1/27/0047107939542.jpg

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli