CHP'de ATAK DÖNEMİ

CHP

CHP'de yeni ilçe başkanlığı belirsizliği çözümlendi, uzun yıllardır yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan Mehmet Atak, CHP'de Dr. Selim Panç'tan boşalan ilçe başkanlığına getirildi.

CHP'de Milletvekilliği aday adaylığı süreci dolayısı ile ilçe Başkanlığından istifa eden Dr. Selim Panç'ın yerine Mehmet Atak göreve getirildi.

Panç'ın aday adayı olması dolayısı ile bir süredir boş olan ilçe Başkanlığı'nın belirlenmesi amacı ile bugün bir araya gelen ilçe yönetim kurulunda göreve talip olacak isimler arasında gizli oylama yapılması düşünülürken, adaylık anlamında Mehmet Atak'tan başka talip çıkmadı.

Bu durumda CHP ilçe yönetim kurulu Mehmet Atak'ı oylayarak resmen ilçe başkanlığına getirdi. CHP'de Dr. Selim Panç'ın istifası ile boşalan ilçe yönetim kurulu başkanlığı böylece tespit edilirken boşalan bir üyelik için yedeklerden Cüneyt Bingöl'ün davet edilmesi bekleniyor.

Diğer yandan yönetim kurulu oylaması ile yeni ilçe başkanlığına getirilen Mehmet Atak, kendisine verilen görevin sorumluluk ve bilincinde olduğunu, Dr. Selim Panç'tan devir aldığı görevi bugüne kadar özveri ile katkı veren yönetim kurulu ve parti üyeleri ile birlikte daha üst noktalara taşıma çabası içinde olacağını söyledi.

Yeni Başkan Mehmet Atak, bugün yönetim kurulu içinde gerçekleşen tespit ile göreve getirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek 16 Ocak Pazartesi günü yönetim içinde yeniden yapılanma ve görev bölümü yapacaklarını açıkladı.



Anahtar Kelimeler: ' DÖNEMİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı