CHP`de düğüm çözümleniyor

CHP`de düğüm çözümleniyor

İsmi öne çıkan üç aday belirlendi, 9 Kasımda yapılması planlanan Temayül yoklaması 30 Kasım`a ertelendi.

CHP`de beklenen Temayül yoklamasına yeni takvim belirlendi

CHP Genel merkez den yapılan açıklamada 7 aday adaylı Bandırma`da adı öne çıkan üç isim arasında yapılacak temayül yoklaması takvimi 30 Kasım`a ötelendi.

Haber CHP kulislerine bomba gibi düştü. Akşam saatlerinde yapılan açıklamada 7 aday adaylı yarıştan tarafsız çekilen il genel meclisi üyesi Ahmet Güleç ile Dr. Selim Panç lehine çekildiğini açıklayan Gültekin Mutlu dışında, Ozan Onur sessizliğini koruyor.

İlçe eski Başkanı Metin Ok ise genel merkez tarafından yapılan anket sonucu adı öne çıkan üç ismin arasında kendisinin de olması gerektiği yönünde açıklamada bulunması, tespit ve yeni temayül yoklaması takvimine itiraz şeklinde yorumlandı.

CHP de şimdi tüm gözler adı öne çıkan üç isim arasında 30 Kasım`da yapılacak Temayül yoklamasına çevrildi.

CHP İlçe başkanı Atilla Atakay yapılan anket çalışması ile adı öne çıkan üç ismin tamamen genel merkez tasarrufunda daha önce belirlenen kriterlere göre yapıldığını sadece ismi belirlenen üç aday için yapılması kararlaştırılan 9 Kasım`daki temayül yoklaması takviminin 21 gün ötelenerek 30 Kasım`a çekildiğini söyledi.

Anket çalışmasında adı öne çıkan üç isim Sedat Pekel, Dursun Mirza ve Selim Panç 30 Kasım`da yapılacak Temayül yoklaması ile sıra belirlemesine tabi olacaklar.

Bu sıralama ile Bandırma Belediye Başkan adayını tespit edecek olan CHP böylece 30 Mart`tan 4 ay önce adayını belirlemiş olarak seçim çalışmalarına başlamış olacak.

 



aliosman biçer
2.11.2013 13:02:53
eskiler gitmeli artık eskiler akp nin istediği adaylar. selim panç ı başkan görmek isterim

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli