CHP'de hedef maskesiz vatandaş kalmasın

CHP

CHP Başkanı Doktor Selim Panç, Partili bayanların diktiği maskeleri özenle dağıtıyor.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Doktor Selim Panç partili bayanlar tarafından hazırlanan Virüs maskelerini vatandaşa elleriyle dağıtıyor.

Başkan Panç, beraberinde gençlik kolları üyeleri ile birlikte çıktığı Küçük Sanayi sitesinde işyerlerini tek tek ziyaret ederek iş başında olan esnafa maske dağıttı.

Doktor Selim Panç, "Dünya olarak zor bir süreçten geçerken ulus olarak bizim durduğumuz yer ve hamlemiz çok önemli. Pandeki kurulu tarafından alınan radikal kararlar sonucu evde kalmak durumunda bulunan vatandaşlarımızın çok sıkıldığı doğrudur. Pandemi kuralları çerçevesinde bazı küçük esnafın işyerini kapatma zorunluluğu nedeni ile beklenmedik bir ekonomik sorun içinde kaldığı doğrudur. Biz siyasiler olarak bu beklentileri tespit ederek yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında elimizi taşın altına koymalıyız. Bu çalışma ve çabanın bakış açısı kesinlikle siyasi olmamalı, biz Türk milleti olarak ortak bir yaşamın parçasıyız, bu kardeşlik duygusu içinde dinimizinde emrettiği gibi, "Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir" düsturundan hareket ile bu süreçte herkese görev düşmektedir." dedi



Anahtar Kelimeler: ' hedef maskesiz vatandaş kalmasın
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı