CHP'de kuruluş kutlamaları sürüyor

CHP

CHP Erdek ilçe Başkanlığı 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

CHP Erdek ilçe Başkanlığı dünyanın en eski siyasi partilerinden birisi olan CHP'nin 97. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Erdek CHP ilçe başkanlığında bir araya gelen partililer daha sonra Cumhuriyet alanında hazırlanan programda saygı duruşu ve istihlal marşının okunması ardından ilçe Başkanı Hale Tuna ile önceki dönem Miletvekili Av. Namık Havutça birer konuşma ile siyasi partileri CHP'nin ilkelerinden ve yaşamsal ritminden bahsetti.

CHP Erdek ilçe başkanlığının Cumhuriyet alanındaki 97. yıl programında saygı duruşu ve isitklal marşının okunmasında Emekli Askeri Bando Şefi Halil Çolakoğlu görev aldı.

CHP İlçe Başkanı Hale Tuna, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Kadın kolları başkanı Gaye Özdiker, Gençlik kolları başkanı Mert Örs, İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Bazı meclis üyeleri ve partililerin hazır bulunduğu tören sonrası bir süre ilçe belediye başkanlığ makamında Başkan vekili Hasan Yapakçı'nın konuğu olundu.

CHP ekibi daha sonra eski Milletvekillerinden Hasan Tahsin Uzun'u evinde ziyaret edip, kendisine sağlıklı günler dileği ile milletvekili olarak görev aldığı partisi CHP'nin 97. yılını kutladılar.



Anahtar Kelimeler: ' kuruluş kutlamaları sürüyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli