CHP'de Özgüveni yüksek umut dolu genç bir aday adayı

CHP

CHP Milletvekili Aday Adayı Hazal Saraçoğlu, umut dolu yüreği, toplum ile arasında kopmayan müzik bağı ile 2023'te hem gençliğin, hemse hemcinslerinin temsilcisi olarak emin adımlarla meclis yolunda ilerliyor.

Milletvekilliği seçimi yaklaşırken milletvekili aday adayları da ortaya çıkmaya başladı.

Bandırma’daki bir özel kolejde müzik öğretmeni olarak görev yapan Hazal Saraçoğlu da, Cumhuriyet Halk Partisi’nden(CHP) milletvekili aday adaylığını açıkladı.

1992 yılında, Bandırma’da doğan, Necdet-Süreyya Aytekin’in kızları Hazal Saraçoğlu, Kemalist bir çizgiye sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Artık siyasette yeni yüzlere ihtiyaç var. Siyasette artık gençler ve kadınlar daha çok yer almalı. Babam, 1989 yılından beri CHP üyesi. Onun deneyimlerinden de çok yararlanıyorum. Milletvekilliği adayları belirlenirken, parti içinde ön seçimden yanayım. Aday adayı olacak diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

Saraçoğlu, Bandırma’nın yıllardır hayali olan il unvanına kavuşması gerektiğine işaret ederek, “Bandırma, il olmayı çoktan hak etti. Dilerim artık bu hayaline kavuşur. Böylece de Bandırma’mıza ciddi yatırımlar ve hizmetler gelir” dedi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: ' Özgüveni yüksek adayı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı