CHP'de, sıcak karşılama

CHP

DEVA, il başkanlığı nezdinde gerçekleştirdiği Bandırma programında CHP'de sıcak karşılandı.

Yurt genelindeki teşkilatlanma çalışmalarının önemli bölümünü tamamlayan Demokrasi ve Atılım Partisi "DEVA" il başkanlığı nezdinde gerçekleştirdiği ziyaret programlarının Bandırma gündeminde sıcak temaslarla karşılandı.

Av. Kemal Aydemir Başkanlığındaki DEVA grubu, Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve bazı yönetim kademeleri eşliğinde gerçekleştirilen Bandırma programının CHP bölümünde buluşma son derece samimi atmosferde geçti.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, vatandaşların kavgadan beslenen siyasi yapılanmaya itibar etmediğini, yeni süreçte yapılacak oylamada, huzur ve barış yanlısı siyasi partilere destek vereceğinin anlaşıldığını kaydetti.

Dr. Panç, bu anlamda yeni kurulan DEVA'nın da aynı düşünceyi paylaşan bir yapılanma içinde olduklarını düşündüklerini vurgulayıp, hem kuruluşlarını, hemde Balıkesir'deki bölgesel yapılanmalarını tamamladıkları için tebrik etti.

DEVA il Başkanı Av. Kemal Aydemir ise CHP'de gördükleri misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini de, DEVA da ağırlamak istediklerini açıkladı.



Anahtar Kelimeler: ' sıcak karşılama
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli