CHP'de yeni başkan Selim PANÇ

CHP

350 Geçerli oydan 219 oy alan Dr. Selim Panç Bandırma'da CHP'nin yeni ilçe başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) deki siyasi mücadelesini Belediye Başkan adayı, Milletvekili adayı, Kent konseyi Başkanı, Bandırma ve Büyükşehir Meclis üyelikleri ile taşlandıran Dr. Selim Panç,  18 Ocak tarihinde yapılması planlanan kongre ertelemesi ile hem ilçe meclis üyeliğinden, hemde Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğinden istifa ederek başlattığı haftalık çalışma süreci sonrası bugün yapılan genel kurulda ve seçimlerde 219 oy alarak CHP'nin Bandırma da yeni ilçe başkanı oldu.

Dr. Selim Panç ile başkanlık yarışında mücadele eden Hüseyin Bahar 120, Gökhan Yankol ise 11 oy alarak genel kurul seçimlerinin kaybedeb isimleri oldular.

Zorlu bir genel kurul sonrası oy verme işleminin uzun sürmesi, ilçe seçim kurulu görevlisi sandık kurulu üyelerinin asayım, tespit ve kesin sonuç açıklamaları saat 19.40 ta yapılabildi.

Kesin sonuçların açıklanması ardından teşekkür konuşması yapan Dr. Selim Panç, Hüseyin Bahar ve ekibine verdikleri çaba nedeni ile teşekkür etti.

Panç CHP'de yarışın var olduğunu, ancak kaybedenin olmadığını vurgulayarak, bundan sonra hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak adına mücadele edeceklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: ' başkan Selim
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı