CHP'den gündemdeki isim Sarı'ya, ziyaret

CHP

Dekan sar; "Mücadeleyi hep birlikte yapmalıyız. Her birey elinden gelenin fazlasını yapmalı. Çevreyi, Denizi ve Doğayı korumalıyız"

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Dr.Selim Panç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Mustafa Sarı’yı ziyaret ettiler.

Marmara Denizinde görülen müsilaj (deniz salyası) hakkında görüştüler. İlçe Başkanı Panç görüşme sonrası yaptığı açıklamada Prof. Dr. Mustafa Sarı’yı müsilaj konusunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiklerini, çalışmalarına olan desteklediklerini sürdüreceklerini belirterek, "Marmara Denizinin geçmişten bugüne gelen değerli bir mirastır olduğunu, dolayısı ile Mavi Vatan Denizlere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Denizcilik Fakltesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, "Marmara Denizini kirleten tek bir etken olmadığını, tüm  kirleten faktörlerin birarada olduğunu ama asıl zararlı nedenleri 3 başlıkta toplayacak olursak 1. İklim değişikliğine bağlı denizin sıcaklığının 2 Derece arttması 2.Endüstiriyel ve evsel atıkların oluşturduğu kirlilik 3.Marmara Denizinin durağan yapısı, Mücadeleyi hep birlikte yapmalıyız. Her birey elinden gelenin fazlasını yapmalı. Çevreyi, Denizi ve Doğayı korumalıyız" dedi.



Anahtar Kelimeler: ' gündemdeki ' ziyaret
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı