CHP`den Havran çıkartması

CHP`den Havran çıkartması

Havran`da, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Başkan adayını tanıtırken, Kocaseyit'in memleketindeyiz. Kocaseyit 276 kiloluk mermiyi rantçılar için değil, bu ülke insanı için kaldırdı” dedi.

 Havran ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Kocaseyit’in memleketindeyiz. Kocaseyit 276 kiloluk mermiyi rantçılar için değil, bu ülke insanı için kaldırdı” dedi

 Havran ilçesi Hamambaşı Meydanında düzenlenen tören ile Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Nemci Dönmez’in tanıtım açıklamasını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, AK Partiye çattı.

Kapalı kapılar arkasında konuşulan konuların açık olarak konuşulamadığını bu hükumetin ülkede ‘Korku İmparatorluğu’ yarattığını, Balıkesir’de zeytincilerin, tavukçuların ve çiftçilerin 11 yıllık AKP döneminde perişan olduğunu, Yatçıya 1.5 TL’ye mazot verilirken Türk Çiftçisini ezen bir iktidar olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Kocaseyit’in memleketindeyiz. Rantiyecinin kaynağını çiftçimize vereceğiz. Kocaseyit 276 kiloluk mermiyi rantçılar için değil, bu ülke insanı için kaldırdı” dedi.

“Ecevit zamanında nasıl köylüye destek verdiysek, Kılıçdaroğlu iktidarında da köylüye tam destek verilecektir” diyen ErdoğanToprak, “Ecevit zamanında terör bitmişti ama AKP döneminde terör azdı. AKP Kandil`de Karayılan, İmralı`da Öcalan, Diyarbakır’da Barzani`den medet umar hale geldi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu günden itibaren böylesi aciz duruma düşmedi. Ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun” diye sert eleştirilerde bulundu.

Bu güne kadar Havran’a hizmet veren tüm belediye başkanlarını saygı ve sevgi ile anıp teşekkür eden, kendisine verilen destek nedeniyle mutluluğunu ifade eden Havran ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Nemci Dönmez, “Havran 5 yıldır AK Partili başkan yönetiyor. Son 5 yılda Havran bir ‘Köy’ haline geldi. Açıkçası Havran’a yazık oldu” dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Nemci Dönmez’in tanıtım törenine katılanlara aşure ikramı yapıldı.

Tanıtım törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova, Namık Havutçu ve Haluk Ahmet Gümüş, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Edremit ilçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP Edremit Belediye Başkan adayı ve Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Balıkesir eski milletvekilleri ile CHPli belediye başkanları ve partililer katıldı. Enver DOLGUN

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli