CHP'den Kan bağışı

CHP

CHP, Bandırma'da Kurtuluş bayramı öncesi 15-16 Eylül'de kan bağışı kampanyası düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma ilçe örgütü olarak Kızılayla yaptığımız iş birliğinde 15-16 Eylül tarihlerinde Bandırma Cumhuriyet meydanında, kan bağışı kampanyası düzenliyor.

Kızılay kan merkezi ile yapılan görüşme sonrası yazılı bir açıklama yapan CHP ilçe Başkanı Dr. Selim Panç;

"Ülkemizin ve Dünyanın yaşadığı Kovid 19 döneminde hastanelerde kullanılan kan miktarında azalma yok; fakat kan bağışında ciddi zalma var. "

"Kan Hayattır."

Herkes kan bağışı yaparak hayat kurtaralabilir. Kan bağışı yapmak sağlıklı olmaktır. Her kan bağışında vücuttan 350cc kan alınır ve insan vücudu verilen bu kanı üç hafta  içinde yenileyerek yerine koyar. Ayrıca 65 yaş altı, sağlıklı her birey 3 ayda bir kan verebilir. Verilen kan ile kan hücreleri yenilendiği için bağışıklık sistemini güçlendirir, kişilerin hastalıklara karşı direnci artar."

"Biz Cumhuriyet Halk partisi olarak halkımızın yanında olduğumuzu bu etkinlikle bir kez daha göstermeyi hedefliyoruz. Bu sebeple Kan bağışı kampanyası düzenledik. Bu konuda üyelerimize mesajlar çektik, sosyal medyada etkinlik düzenledik, duyurular yaptık. Tüm hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyoruz..."

Saygılarımla. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı 

Selim PANÇ



Anahtar Kelimeler: ' bağışı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı