CHP'den kınama

CHP

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'a yönelik saldırı teşkilatlarca kınandı.

Bu sabah saat 11.00 sularında meydana gelen saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'ı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden CHP örgütü, akabinde Erdek Belediyesi önünde bir araya gelerek saldırı ve bıçaklama olayını kınadı.

Başta CHP İl yönetim kurulu Başkanı Erden Köybaşı olmak üzere, Bandırma belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ve Erdek ve Bandırma Belediye Meclis üyelerinin hazır bulunduğu program Erdek Belediyesi dış kapı önünde gerçekleşti.

CHP il Başkanı Erden Köybaşı  yaptığı konuşmada, "Erdek'e hep gezmeye, çalışmaya gelirdik, bugün üzücü bir olay için geldik. Sevgili başkanımız Burhan Karışık'a yapılan menfur saldırıyı kınamak için buradayız. Biraz önce hastanede kendisini ziyaret ettik. Allah'a şükür ki sağlık durumu iyi, hayati tehlikesi yok. Ancak hayati tehlikesinin olmaması bu olayın bakıp geçiştirilecek bir olay olmadığını da bize söylüyor. Ne yazık ki bu, Burhan Karışık'ın şahsına yapılmış değil Erdek'e yapılmış bir saldırıdır. Şu anda bütün haber kanallarında Erdek'te saldırıdan bahsediliyor. Bu, Erdek halkına, Erdek kentine yapılmış alçakça bir saldırıdır. Maalesef üzülerek görüyoruz ki ülkemizde siyaset, mafya iç içe girdiğinde mafya düzeni kurulduğunda, adaletsizlik diz boyu olduğunda bu hale geliyoruz. Herkes kendince adalet sağlamaya çalışıyor. Üzücü olan da adaletsizliği kanıksamış olmamız. Şunu diyoruz ki 'Bir şey olmaz.' İşte bu bir şey olmazı kafamızdan atmamız gerekiyor. Evet birine bir şey yaparsanız bunun bedeli var. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Bunun bedeli yasalarla sizden mutlaka hesabı sorulacak. Bunu da yerleştirmek için düzeni, siyaseti, iktidarı değiştirmek gerekiyor. 15 Mayıs'tan itibaren bu ülkede yasalar suç işleyene hesabı soracak hale getirilecek. Bu ülkede hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak. Hep birlikte bugün buradayız, Burhan başkanımızın yanındayız, bundan sonra da öyle olacağız. Maalesef Erdek adına üzücü bir olay. Erdek'in bunun üstesinden geleceğine inanıyoruz. Böyle bir olay için burada olmak da hepimizi derinden yaralıyor." ifadelerini kullandı. OĞULCAN BÖLÜKBAŞI-ERDEK



Anahtar Kelimeler: ' kınama
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı