CHP'den kınama ve suç duyurusu

CHP

CHP Bandırma ilçe Başkanlığı, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'e hakaret eden İmam müsveddesi Mustafa Demirkan hakkında yargıya suç duyurusunda bulunuldu.

Türk toplumunun çimentosu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden imam müsveddesi Mustafa Demirkan aleyhinde kınamada bulunup, hakkında şuç duyurusunda bulunup şikayetçi oldular.

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı kınama ve şikayete varan hadsiz İmam Mustafa Demirkan hakkında; 

"Son günlerde Devletimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 'e karşı hakaretler artmış durumdadır. En son Ayasofya camisinde hafız adaylarının  hicazet töreninde dua sırasın da Mustafa Kemal Atatürk' e yönelik zalim ve kafir kelimelerini kullanan İmam Mustafa Demirkan'nı şiddetle kınıyorum.

Devletimizin Kurucusu ve Milletimizin Kurtarıcısı olan Büyük  Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anması gerekirken lanet okunmasını anlamak mümkün değildir. Toplumu ayrıştırıcı bu  nefret dilinden vazgeçilmelidir.  Cumhuriyet Başsavcılığına  kendisi hakkında şikayette bulunduk.  Kendisi Türkiye Cumhuriyeti Anayası'nın değiştirilemez ilk 4.maddesine aykırı davranarak suç işlemektedir. Halkı kin ve nefrete tahrik etmektedir. Soruşturulmanın biran önce başlatılmasını,hakkında kamu davası açılmasını, görevinden el çektirmesini talep ediyorum. İlçe örgütü olarak konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.."

CHP Bandırma İlçe Başkanı
Dr. Selim Panç



Anahtar Kelimeler: ' kınama duyurusu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı