CHP'den Yeni Borsa yönetimine ziyaret

CHP

CHP ilçe yönetimi Bandırma Ticaret Borsası 'na yeni seçilen Başkan Can Tan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ziyaretinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Dr. Selim Panç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bandırma Ticaret Borsası 'na yeni seçilen Başkan Can Tan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ziyaretinde bulundular.

Panç, Başkan Can Tan'ın şahsında Borsa'nın yeni yönetimi ve çalışmalarına başarılar dileyerek, geçmiş dönem Borsa Başkanı Halit Sezgin ve Yönetim kurulu arkadaşlarına da Bandırma' ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini  dile getirdi.

Ziyarette yaptığı konuşmada İlçe Başkanı Dr. Selim Panç Türkiye' nin mevcut hükümet tarafından iyi yönetilmediğini, çiftçinin perişan olduğunu,1 litre mazotun 27 lirayı geçtiğini, 1 çuval gübrenin 700 lira olduğunu ve yine tarım ilaçlarının çok pahalı olduğundan dolayı çiftçinin üretemez durumda olduğunu belirterek, Türkiye  kendine yeten bir ülke iken, tarım ürünlerini ithal eden bir ülke haline geldiğini, hayvanlıcılık sektörününde aynı durumda olduğunu belirterek iktidar değişikliğinin şart olduğunu belirtti.

Borsa Başkanı Can Tan 'da yaptığı açıklamada "Ticaret Borsası olarak, geçmiş dönemde yapılan başarılı çalışmaları devam ettirerek çıtayı biraz daha yükseltmek istiyoruz. Bandırmalı çiftçimizi ve  üreticimizi desteklemeye devam edeceğiz.Onların her zaman yanındayız. Yaptığımız çalışmalar ile Bandırma ve ülke  ekonomisine yaptığımız  katkıyı arttırmak istiyoruz. Ben ekibim aldığımız sorumluluğun  farkındayız." dedi.



Anahtar Kelimeler: ' Borsa yönetimine ziyaret
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı