CHP'li ilçe Belediyesi AKP'li Büyükşehir'in izlerini silmeye başladı

CHP

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile bağdaşmayan davranış büyük tepki topladı.

İlginç olay Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşandı.

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Dünyaca ünlü termal kenti Yeşil Gönen'de termal turizmine ivme katacak bir çalışma yaparak özellikle tatilcilerinin yoğun olarak kullandığı kaplıcalar bölgesinde yeni ve şık sokak aydınlatmaları projesi başlattı.

AK Partili Balıkesir Büyükşehir belediyesinin Gönen'de yaşama kattığı sokak ışıklandırması projesi vatandaşlar tarafından takdir ve övgü toplayınca CHP'li belediye konuya duyarsız kalmadı.

Nasıl yapıldığı bilinmemekle birlikte sokakları süsleyen aydınlatma direkleri üzerinde bulunan Balıkesir Büyükşehir logoları bir gecede değişerek "Gönen Belediyesi" oluverdi.

CHP'li sosyal demokrat Gönen Belediyesinin gece operasyonu ile evrim geçiren sokak ışıklandırma lambaları üzerindeki logo değişimini çok geçmeden fark eden vatandaşlar ilçe belediyesine tepki koymakta gecikmedi.

Bilindiği üzere bir süre önce bazı personelleri işten atmak için geliştirilen meclis kararı seneryosu ile adını duyuran Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, bukez başka bir kuruluşun yaptığı hizmeti kendi kurumuna maletmek noktasında yapılan çaba ile gündeme geldi.

Gönen'de Büyükşehir tarafından yapılan hizmetin "kopyala-yapıştır" operasyonu ile bir gecede evrim geçirmesi, sabah gün ağardığında vatandaşlar tarafından kazınarak, alttan hizmetin sahibi olan gerçek mühür çıkartıldı.

Gönen'de yaşanan traji komik olay Gönenliler tarafından tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar sokak sokak dolaşarak hizmetin sahibi Balıkesir Büyükşehir'in logosunu kapatan Gönen Belediyesi plakasını kopartarak gerçeği ortaya çıkarttılar.



demokrat
17.01.2021 12:05:18
Gönen Belediyesini ve Sn.Başkanı kutluyorum.GönenBelediyesi plaketlerini çıkaranları da(İnşallah Gönenli değildirler) kınıyorum.Gönen'i rahat bıraksınlar,büyükköyün on katı hizmet yapar.

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli