CHP`li Karakaş,``AKP için sonun başlanğıcı``

CHP`li Karakaş,``AKP için sonun başlanğıcı``

CHP Genel Meclis üyesi Ercan Karakaş, Bandırma`da yaptığı konuşmada``Seçmen bu seçimlerde AKP`ye kırmızı kart gösterecek``

CHP Genel meclis üyesi Ercan Karakaş bölgedeki bir dizi programları nedeni ile geldiği Bandırma`da CHP ilçe Başkanlığında basın ve partililerine açıklamalarda bulundu.

Karakaş özellikle parti içi aday belirlemelerinin 1. Kasımda belirlenmiş olarak, aday adaylarının seçilen arkadaşlarının arkasında tam bir bütünlük içinde seçim öncesi 5 aylık bir süreyi çok iyi değerlendirerek 1396 belediye`nin önemli katmanlarını kazanacaklarını söyledi.

Karakaş, 1989 seçimlerini örnek göstererek ``O zamanda Anap vardı, herkez onları şanslı görüyordu ama biz en güçlü adayları İzmir`de, Özfatura, İstanbul`da, Dalan ve , Ankara`da Altınsoy`u devirdik, bu kezde şans eşit, Başbakan`ın demokratik olmayan tutumu önümüzdeki mahalli seçimlerde, seçmende kırmızı kart görmesine neden olacak.`` dedi.

Karakaç özellikle bu seçimlerde CHP olarak kadın kotasına hassasiyet göstererek demokratik temayüller noktasında özen göstereceklerini vurgulayarak, BAlıkesi ve Bandırma gibi diğer il ve ilçelerde de büyük ara Belediyeleri kazanarak ilk genel seçimlerde AKP nin iktidarını elinden aşacaklarını söyledi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false