CHP'liler bülteni sevdi

CHP

CHP'nin yeni yayına soktuğu parti bülteni ilk etapta 1500 adet basıldı.

CHP ilçe yönetiminin istikrarlı isimlerinden Mehmet Atak'ın uzun süre düşünüp projelendirdiği ilçe örgütü yayın organı (Bülten) HALK bugün çıktı.

CHP ilçe örgütü yayın organı HALK'ın baskıdan çıkması ile ilçe başkanlığında düzenlenen basın toplantısı ile hem partililer, hemde basın mensupları ilk etapta 1500 adet basılan "HALK"ı tanımış oldu.

Mehmet Atak'ın tasarlayıp, Mehmet Özyurtlu'nun bastığı "HALK" daha basına tanıtılmadan elden ele dolaşıp okunmaya başlandı.

CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, yeni yönetim anlayışlarının parti kapılarına herkese açtığını, çay-kahve bol olan partiye herkesi beklediğini söyledi.

CHP, bülteni "HALK" baskıdan çıkar çıkmaz öylesine yayıldı ki... Cumhuriyet meydanındaki yürüyüş modunda "HALK"ı okuyan partinin kanaat önderlerinden önceki dönem Milletvekili Mehmet Tüm ile Eski ilçe Başkanlarından Atilla Atakay nerede ise burunlarının ucunu görmüyordu.

Objektiflere yaklaşan ikili, okuyup beğenmekten öte geçerek REKLAM desteğinde bulunduklarını gizlemediler.

Atakay, yeni basılan bülten'e temsilcisi olduğu Sigorta'nın ilanı ile katkıda bulunurken, son genel kurulda adaylık açıklamasında bulunan Gökhan Yalkol'da yeni bülten'e ilan desteği ile katkıda bulundu.



Anahtar Kelimeler: 'liler bülteni sevdi
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı