CHP´nin Gönen adayı İbrahim Palaz oldu.

CHP´nin Gönen adayı İbrahim Palaz oldu.

CHP Genel merkezi tarafından Balıkesir´de 4 ilçe Belediye başkanı adayı isimleri açıklandı.

CHP Genel Merkezi birçok il ve ilçenin Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Ancak PM toplantısında Balıkesir´de 4 ilçenin adayı açıklanmasına karşın Bandırma ve Erdek adayı henüz belirlenmedi.

/resimler/2018-12/6/1655183804192.jpg

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanan MYK´de yaklaşık 300 seçim bölgesi için yapılan eğilim ve merkez yoklaması ile anket çalışmaları ele alındı.

MYK´nin ardından, aralarında Hatay, Aydın, Muğla ve Eskişehir´in de bulunduğu büyükşehirler ile 300´e yakın il, ilçe ve belde adayının PM onayına sunuldu. CHP 24 Ekim´de 105, 14 Kasım´da ise 147 belediye başkan adayını belirlemişti. PM toplantısında Balıkesir´in tamamı gündeme gelmedi. Balıkesir ilçelerinin ise 4´ü belli oldu. CHP´nin Bandırma adayının önümüzdeki hafta kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 4 ilçede CHP´nin adayları ise şunlar; Karesi Levent Tellioğlu, Gönen İbrahim Palaz, Gömeç Mehmet İrem Himam, Sındırgı Tuncay Öztürk.

CHP, 6 Büyükşehir´in 5´inde belediye başkan adaylarını yeniden aday gösterdiİşte belli olan isimler; Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, Hatay Belediye Başkan adayı Lütfi Savaş, Sinop Belediye Başkan adayı Barış Ayhan, Çanakkale Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, Konya Ereğli Belediye Başkan adayı Bülent Ecevit Tatlıdil, Karaman Belediye Başkan adayı Emin Ege, Eskişehir Belediye Başkan adayı Yılmaz Büyükerşen, Tunceli Belediye Başkan adayı Yusuf Kenan Aydın, Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, Aydın Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, Muğla Belediye Başkan adayı Osnab Gürün, Malatya Belediye Başkan adayı Soner Gökçe, Mardin Belediye Başkan adayı Süleyman Sarı, Bilecik Belediye Başkan adayı Semih Şahin, Tekirdağ Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak, Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli