CHP'nin önderliğindeki çelenk sunumuna STK larda katıldı.

CHP

Koronavirüs, pandemi süreci nedeniyle 4 güne çıkartılan sokağa çıkma yasağı 23 Nisan kutlamalarını engellemedi.

Dünyayı sarsan küresel virüs (COVID-19) mücadele sürecinde alınan sokağa çıkma yasaklarının 3. dalgasında 4 güne çıkartılan sokağa çıkma yasakları TBMM'nin açılışının 100. günü olan 23 Nisan'a rastlaması bu anlamda yapılması düşünülen kutlama programlarının iptaline rağmen CHP ilçe başkanlığı  22 Nisan çarşamba günü daraltılmış bir program ile sosyal mesafe kuralına uyarak anıta çelenk sunumunda bulundu.

Belediye Başkanaı Av. Tolga Tosun, Başkan yardımcısı Metin Ok, Başkan vekilerinden Nüvit Erten, CHP ilçe Başkanı Dr. Selim Panç ve bazı yönetim kurulu üyeleri yanı sıra ADD Başkanı Serdar Polat, Genel iş Şubesi, Eğitim İş ve Eğitsen'den oluşan STK'ları anıt'a çelenk sunumunda bulundular.

Çelenklerin anıt'a sunumu ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunduğu daraltılmış törende CHP ilçe Başkanı Dr. Selim Panç katılımcılara dağıttığı karanfiller, anıta bırakıldı.

MİNARELERDEN SESLENDİRİLECEK İSTİKLAL MARŞI İLE KUTLANACAK

Pandemi ile mücadele sürecinde sosyal mesafenin korunması için verilen4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle bugün evlerde yapılacak kutlamalara diyanetten destek geldi.

Tüm yurtta olduğu gibi Bandırma'da da akşam saat 21.30 dolaylarında okunacak yatsı ezanı ardından Minarelerden seslendirilecek istiklal marşı ile tüm kentler T. B.M.M açılışı ve Ulusal Eğemenliği 100. yılını balkonları ve camlarından bayrak sallayıp, İstiklal Marşına katılarak kutlayacaklar.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı