CHP`ye, Kırat desteği

CHP`ye, Kırat desteği

DSP`den sonra, Demokrat Partililer CHP ye destek verdi.



30 Mart mahalli seçimlerine ramak kala büyük şehir ve Bandırma`da iddiasını sürdüren üç parti, parti dışı etkenlerle güçlerini arttırma noktasında yoğun çaba sarf ediyor.

Bu noktada yapılan çalışmalar öncelikle Meclis üyeliği listelerinde oluşan isimlerle şekillenirken, önceki gün eski DSP lilerin destek verdiği CHP ye bugün eski DYP ve Demokrat partililerden destek ve katılım geldi.

Kıratçıların katılımı dolayısı ile bugün CHP ilçe Başkanlığında yapılan rozet töreninde yine rakipler üzerinde atıfta bulunularak 30 mart mahalli seçimlerini  Türkiye`nin birleştirici partisi sloganı ile tüm kesimleri kendi çatısı altında toplayan CHP nin kazanacağı vurgulandı.

CHP deki katılım töreninde DP nin önde gelen isimlerinin kaydı yapıldı rozetleri takıldı.

Demokrat partililer CHP ye katılım töreninde yaptıkları konuşmalarda CHP nin sloganının sözde değil özde birleştirici bulduklarını bu edenle CHP ye katıldıklarını, yakalarındaki Kırat rozetini çıkardıklarını ancak atmayacaklarını ifade ettiler.

Yurdanur Karadağlı(Paşa)``Bugünkü şartlarda Türkiye`nin durumu içler acısı ve daha kötüye gidiyor. Bizde CHP ye destek olmak için Mahallemizdeki arkadaşlarımızı topladık kendileriyle beraber üye olmak kaydı ile CHP ye geldik.`` dedi.

Erdinç Adalıer (DYP Eski Belediye Meclis üyesi)

``Bugüne kadar DYP ve DP çatısı altında hizmet vermiş birisi olarak CHP ye geçmemizin nedeni  kötüye giden Türkiye`mizin yolsuzlukların, hırsızlıkların tek önleyecek parti CHP yi gördüğümüz için tüm arkadaşlarımız ile birlikte CHP ye kayıt olup destek vermeye karar aldık.`` dedi.

 

Partisi CHP ye katılım töreninde söz alan Belediye Başkan adayı Dursun Mirza ise ``Bugün çok mutluyuz CHP son seçim sloganında olduğu gibi Türkiye`nin birleştirici gücü olmaya devam ediyor.``

 ``Ülkenin zor durumunda, nasıl ki ülkemiz işgal edildiğinde büyük Atatürk`ün önderliğinde bu ulusun çocukları bir araya gelip düşmanı bu ülkeden kovduysa, çağdaş bir Cumhuriyet kurduysa , O Kurtuluş savaşı sürecinde yokluktan var etti ise birçok şeyi çağdaş uygarlık düzeni içinde hayata geçirdiyse bu günlere gelmemize sebep olduysa bugünde aynı koşullarla karşı karşıyayız.``

``Partimizin dışında kalan üye olmayan vatandaşlarda bunları görüyor ve artık vatan için bir araya gelmek gerektiğini düşündükleri için aramızdalar, hepinizin başımızın, gözümüzün üzerinde yeri var, hoş geldiniz.`` dedi.

DYP ve Demokrat partililerin CHP ye katılım ve rozet törenindeki konuşmaları, kesintisiz olarak konuşmacıların ağzında videomuzda dinleyebilirsiniz.



Can EMRE
29.03.2014 11:23:08
Güzide şehrimizin ve Çınarlı mahallemizin güzel insanları (rahmetli babam Enver EMRE`nin kardeşleri)CHP`ye katılarak destek olmanız çok güzel ve onurlu bir davranıştır.Desteğimin her zaman yanınızda olacağının bilinmesi ile en kalbi duygularımla sizleri selamlar başarılar dilerim. Can EMRE

bandırmalı
29.03.2014 18:45:32
bunlar tamamamen sov yapıyor seçimi akp kazanacak

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli