Çiçek´ten, karamsar tablo

Çiçek´ten, karamsar tablo

Vatan Partisi Bandırma İlçe Başkanı Neriman Çiçek; Türk kadını karanlık günlerin gölgesinde?

 

   8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile yazılı bir açıklama yapan Bandırma Vatan partisi İlçe Başkanı Neriman Çiçek; ?Ulus olarak gelinen noktada mecrah-ı belli olmayan karanlığa doğru gidişatın yaşandığı ülkede, Özgürlüklerin sembolü Türk kadını için huzur, barış ve refah geleceği belirginliğini kaybediyor.? Dedi.

/resimler/2016-3/7/2212137421927.jpg

Başkan Neriman Çiçek, ?Dünya üzerindeki bütün kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü önemlidir. Kadına verilen önemi ve değeri daha iyi anlatmak için Birleşmiş Milletler tarafından resmiyet kazanan bugün aynı zamanda Emekçi Kadınlar Günü olarak da geçmektedir.?

 ?Şüphesiz ki dünyanın var oluşundan bu yana kadınların her gelişmede önemli bir katkısı inkâr edilemez. Mustafa Kemal Atatürk kadınlar için şu cümleyi söylemiştir: "Şuna kani olmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir."

?Günümüz toplumlarında kadının toplumdaki yeri henüz istenilen seviyeye ulaşmamıştır. Ülke olarak yaşadığımız geleceği karanlık günler kadınlarımızın günlük yaşamını kaygıya ve strese sokmuştur.?

?Bir tarafta bombalanan şehirler, diğer tarafta ülkenin bir bölümünü girdabı içine almış terör savaşı.?

?Evladı asker olan analar, Güney doğuda yaşayan kadınlarımız, bu bölgede görev yapan kadınlarımız 8 Mart Dünya Kadınlar gününde ortak huzur ve barış beklemektedir.?

?Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün milli misakı hudutlarını çizdiği Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir tarafta yaşam kavgası, diğer tarafta yaşamda kalma mücadelesi veren Türk kadını bir 8 Mart Dünya Kadınlar gününde ay yıldızlı bayrağın altında, gelecek korkusu ve kaygısı yaşamadan eş dost ve çevresi ile mutlu ve huzur dolu yaşama hakkı istemek en doğal hakkıdır.?

?Bu sebeple biz Türk kadınları olarak 92. Yıldır özgür ve bağımsız olarak yaşadığımız ayyıldızlı bayrağımız altında fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmenin düşüncesi içinde olmalıyız.? Dedi.

/resimler/2016-3/7/2212317578483.jpg



Anahtar Kelimeler: Çiçek karamsar tablo
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false