Çiftçilerimize Hayırlı Olsun!..

Çiftçilerimize Hayırlı Olsun!..

Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanlığı; S2 Yedek 5 te Kurduğu 50'lik 90 KW lık ve Saniyede 55 Litre Su Basabilen Pompayı Devreye Soktu.

Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanlığı; S2 yedek 5 te kurduğu 50’lik 90 KW lık ve Saniyede 55 Litre su basabilen pompayı devreye soktu.

 

Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanlığı; deneyimli birlik müdürleri ve personeli ile yapmış olduğu çalışmalarının neticelerini almanın gururunu yaşamakta.

Birlik personelinin gecesini gündüzüne katarak yapmış olduğu başarılı çalışmaları meyvelerini vermekte. Her geçen gün daha ileriyi hedefleyen Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanlığı; Gecesini gündüzüne katarak yapmış olduğu başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Son olarak Keçeler Köyü, Tütüncü Köyü ve Korudeğirmen Köylerinin ortasında bulunan S2 Yedek 5 kanalına; Keçeler deresi ile Çerpeş deresinin buluştuğu noktaya 50 lik 90 KW lık ve saniyede 55 litre su basabilen pompayı devreye soktu.

Hizmet adına yapılan başarılı çalışmalara devam eden Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent CAN; “Çiftçilerimizin daha iyi ve daha verimli bir sezon geçirmeleri adına yapmış olduğumuz titiz çalışmalar neticesinde, gereği duyulan noktalara artı pompalar ile takviyeler yapılmaktadır. Çiftçilerimizden gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız”. Dedi.

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli