Çiftçinin beklentisi karşılanıyor.

Çiftçinin beklentisi karşılanıyor.

Erdek Ziraat Odası İktisadi İşletme ile Çiftçisinin tarımsal ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

 Erdek Ziraat Odası Başkan Haluk Özgör´ün göreve gelmesi ile birlikte yaşadığı değişime iktisadi işletmeyi de ilave ederek çiftçinin tarımsal ihtiyacı olan ilaç ve gübre ihtiyacını karşılaşamaya başladı.

/resimler/2016-4/1/1257282846777.jpg

Başkan Haluk Özgör bu anlamda yaptığı açıklamada bin üyesi Marmara´da olmak üzere 29 mahallede toplam 6.300 üyeye sahip Erdek Ziraat Odasının, prosedür odacılığını aşıp, üyelerin beklentilerine nüfus eden aktif bir çalışma programı uyguladıklarını vurguladı.

Özgör, Oda çalışmalarını İktisadi işletme ile güçlendirerek üyelerin ihtiyacı olan Zirai mücadelede stratejik destek vermek amacı ile Ziraat Mühendisi istihdam ettiklerini, bunun yanında üyelerin kaliteli ve uygun fiyattan gübre ve ilaç ihtiyacını karşılayarak önemli bir beklentiyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Özgör; 2 si stajyer olmak üzere 6 personelin istihdam edildiği Erdek Ziraat odasından çalışma performansının oda üyeleri tarafından da benimsendiğini vurgulayarak ?Erdek Ziraat odası üyesi çiftçi kardeşlerimizin beklentilerini karşılamak adına bir dizi çalışmayı hayata geçirmekle kalmayı, yeni projelerimizi hayata geçirmek için hazırlık içindeyiz. Çiftçilerimizin ürün yelpazesini genişleterek, tarımsal istihsalde katma değer yaratacak bir dizi çalışma içindeyiz, amacımız imkanlarımız çerçevesinde küçük üreticimizi ürün yelpazesini genişleterek güçlendirmektir.? Dedi.

Başkan Haluk Özgör, Erdek ziraat odasının üreticinin zirai ilaç temini yanı sıra, organik gübre, 5 çeşit Zeytin ilacı, 6-7 çeşit yaprak gübresi satışlarını önümüzdeki günlerde ihtiyaç duyulan başka ürün yelpazesi ile destekleyeceklerini söyledi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli