Cin şişeden çıktı...

Cin şişeden çıktı...

AKP`nin Müstakbel Başkan namzedi nihayet adaylığını açıklıyor.

AKP`de beş aday adayının centilmenlik yarışı sürerken, Eti Maden İşletme Müdürü Recep Şekerci, süreç noktasında son ana kadar sürdürdüğü suskunluğunu bugün bozdu.

Şekerci, Ankara endeksli  güvence ardından bugün saat 11.oo de AKP ilçe Başkanlığında yapacağı adaylık açıklaması ile resmi başvurusunu yaparak arenadaki yerini alacak.

Bir yılı aşkın süredir adı Bandırma Belediye Başkanlığı için geçmesi ve bu sebeple kent ve çevredeki toplumsal etkinliklerde boy göstererek vizyonunu arttırma çabası içinde olan Recep Şekerci, bu noktada yayın yapan gazeteleri mahkemeye vererek hakkında asılsız yakıştırmalar yapıldığı ithamında bulunmuştu.

AKP içinde adaylığı noktasında ser verip sır vermeyen Şekerci`nin adaylık noktasında kararsız olduğunu gözlemleyen teşkilat içindeki beş isim bir biri ardına aday adaylıklarını açıklayıp sokak sokak dolaşıp partisi ve kendi adına vizyon çalışması yaparken, harcanan zaman, emek, çaba ve maddiyat böylece boşa gitti.

AKP Bandırma ilçe Başkanlığı aday adayları bazında olağan üstü görüşmeler yaparak dargınlık, kırgınlık olmadan Şekerci`nin ismi altında toplanma turlarını sürdürüken adığı tepkilerin hiçte hoş karşılanır cinsten olmadığı yakın kaynaklarca ifade ediliyor.

Diğer yandan Şekerci`nin Bandırma`daki adaylığı noktasında fikir sahibi olan yakın çevre günler önce Üniversitede düzenledikleri karıyer günleri programı ile Müstakbel Başkan namzedinin kramer güçlenmesine katkı çabası izleyenler tarafından yeterli bulunmadı.

``Tecrübe Aktarım Toplantıları`` adı altında afiş bastırılıp, Üniversite içinde kurulan ``Genç Karıyer Kulübü`` tarafından Fakülte toplantı salonunda gerçekleşen programlarda, Şekerci`nin ifade noktasındaki tutukluluğu bir çok gencin konuşma bitmeden salonu terk etmesi sıkıntılı anlar yaşamasına neden olduğu belirtildi.

 



smith-wesson
3.12.2013 23:36:38
eti bor da üretikleri gübreyi bile çevre çiftçisine açıklamadan,bilimsel araştırmasından yoksun kafaların belediye başkanlığından ne hayır gelir.anca birilerinin maşası olur

  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı