Çınarlı Çağdaş gençlik´den büyük başarı

Çınarlı Çağdaş gençlik´den büyük başarı

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Kültür ve sanat etkinlikleri ile ilgi ve alkış topladı

Bandırma´da 4 yıl önce bir grup aydın mahalleli tarafından gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp, kültür ve ssnatla buluşturmak amacı ile kurulan "Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği" geride bıraktığı bir çok sosyal ve kültürel etkinliği final gösterisi ile taçlandırdı.

/resimler/2018-3/30/1107087134882.jpg

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği "Roman Tiyatrosu" uzun ve yorucu bir çalışma sonucu hayata geçirdiği  ?Okudum Türkiye Oldum? ve ?Nefes? isimli kısa film gösterileri yanı sıra  ?Eline Süpürgemin Teli Batsın, Kentsel Dönüşüm? isimli tiyatroyu sahnelediler.

Belediye Santral Kültür Merkezinde gerçekleşen "Tiyatro Roman"ın geriye dönük 4 yıllık hizmetlerini yansıtan tanıtım ve mahalle gençliğine ışık olup yol gösteren "Okudum Türkiye oldum." ve "Nefes" isimli flim gösterimi ardından Roman Tiyatrosu tarafından sahneye konan ?Eline Süpürgemin Teli Batsın, Kentsel Dönüşüm? adlı tiyatro hem güldürdü, hemde düşündürdü.

"Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği" nin 4 yıl etkinliklerini izlemek için Santral Kültür Merkezini hınca hınç dolduran izleyiciler yer bulmakta güçlük çekerken programı izleyen Başkan Dursun Mirza, son derece başarılı ve toplumsal karşılığı olan çalışmalarından dolayı dernek başkanı Eyüp Demirezen´i kutlayarak çalışmalarını bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada destekleyeceklerini söyledi.

/resimler/2018-3/30/1108131198734.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli