Çınarlı Gençlik Yapılanıyor

Çınarlı Gençlik Yapılanıyor

Bandırma, Çınarlı Mahallesinde gençlerin topluma kazandırılmaları projesin de çalışmalar hızla ile devam ediyor.

Kentimizin önemli yerleşim birimi Çınarlı Mahallesin de bir avuç gencin bir araya gelerek oluşturduğu topluma kazandırılmaları projesin de çalışmalar hızla devam ediyor.

Çınarlı Mahallesi 63. Sokak`ta bulunan lokal de Bandırma Toplum Sağlığı birimince görevlendirilen Ebe Hemşire Birsen Düzgün tarafından madde bağımlılığı üzerine bir konuşma yapıldı.

Mahalle sakinlerinden vatandaşlar, muhtar adayları tarafından ilgi ile izlendi. Organizenin başında yer alan Eyüp Demirezen ve yönetim kurulundan Cem Uzgun, Recep Demirezen de gençlerin bu çalışmalara katılmaları için yoğun çaba harcıyorlar.

Ticaret Borsası Gıda Laboratuvarı da oluşuma destek vererek projenin yaşama geçmesini sağladığı Çınarlı`da Halk Eğitim merkezi tarafından görevlendirilen resim ve halk oyunları eğiticilerince gençlerin çalışmaları destek verdi.

Toplumda böylesi çalışmaların her zaman değer kazandığını dile getiren ilgililer, çalışmaların toplum içersinde gönüllülük esasına dayalı bireylerin sayesinde daha bir anlam kazandığı belirtildi.

Çınarlı gençlerini oluşumun içinde tutan yöneticiler, geçtiğimiz hafta bir gezi düzenleyerek, küçükleri aileleriyle birlikte Bursa götürerek projeye katkı verdiler.

 



Hüseyin Çeri
1.04.2014 00:14:58
Eyüp KARDEŞİM seni kutluyorum.BANDIRMAda senin gibi insanların çoğalmasını diliyorum.

  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli