Çınarlı Sosyal şemsiye altında toplanıyor.

Çınarlı Sosyal şemsiye altında toplanıyor.

Çınarlı mahallesinde yaşanan olumsuzlukları elimine etme adına, Sosyal amaçlı dernek çatısı altında toplanma kararı alındı.

Çınarlı mahallesinde yaşanan olumsuzlukları elimine etme adına vatandaş, devlet el ele sosyal bir çatı altında bir araya gelerek çeşitli etkinliklerle yeniden yaşamsal beklentileri yeşertme noktasında verilen çabaya, Milletvekili Öztaylan ile Kaymakamlıkta katkı verdi.

Bu amaçla Çınarlı Mahallesinde oluşturulan lokalin açılışı yapıldı. Burada Halk eğitim destekli sosyal projeler hayata geçirilecek.

Mahalle sakinlerinin  önem verdikleri sportif etkinlikleri öne çıkartacak Yeni Doğuş Derneği’nin öncelikli hedefi gençleri uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korumak olacak.

Amatör sporun can çekiştiği kentte “ Yeni Doğuş” oluşumu çatısı altında amatör sporun canlandırılması da gündeme alındı.

Mahalle sakinlerinin dileklerini  anlattıkları toplantıda Kaymakam Ali MANTI `da her türlü sosyal ve kültürel projelere katkı sözü verdi.

Kaymakam Mantı, Çabalarının çok amaçlı olduğunu, her zaman yanlarında olacağını böylesi çabaların çok önemli olduğunu ifade etti.

 Milletvekili Cemal ÖZTAYLAN da “sizin bu çalışmalarınız çok önemli her zaman şahıs olarak yanınızdayım. Devlet olarak da sizlere yardımcı olacağımı bilmenizi istiyorum. Buraya siyaset yapmaya gelmedim. Belediyenin de her zaman bu çalışmaları destekleyeceğini iyi biliyorum.” dedi.

Açılış adına dağıtılan lokma hayrı da mahalle sakinlerinden ilgi gördü.

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı