Çınarlı`da çay keyfi

Çınarlı`da çay keyfi

Siyaset`en verilen sözleri yerine getiren Başkan Pekel yolların yapıldığı anda sözü verdiği adreste idi




BAŞKAN PEKEL, ÇINARLIDAKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ


Bandırma Belediyesi ekipleri, kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında altyapı ve üstyapı çalışmalarını eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye devam ediyor. Bu çalışmalar içerisinde son olarak Çınarlı-Paşamescit Mahallelerindeki asfaltlama çalışmaları, Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından tüm hızıyla yerine getiriliyor.

Çınarlı Mahallesi Muhtarı Nurdoğan Tıkız ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Sedat Pekel yaptığı açıklamada Bandırma yerel yönetimi olarak hizmet anlayışında mahalle kayırma gibi bir durumun asla olmadığını söyledi. Pekel, bu çalışmaların sadece Çınarlı-Paşamescit mahallelerinde değil, Bandırma'nın tüm mahallelerinde eşit ölçüde yerine getirdiklerinin altını çizdi. Belediye Başkanı Sedat Pekel, devam eden asfalt çalışmaları hakkında şunları söyledi:

İlk görev yılımızda Çınarlı mahallemizde ciddi bir asfaltlama çalışması yapmıştık”

Çınarlı mahallesi bizim gerçekten sosyal ve ekonomik anlamda desteklenmesi gereken, aynı zamanda da belediyecilik hizmetlerinden pay almasıyla ilgili haklı beklentileri olan bir mahallemiz. Göreve başladığımız 2009 yılındaki ilk hizmet yılımızda ciddi bir asfaltlama çalışması yapmıştık. Ancak ondan sonraki süreçte Tedaş, enerji nakil hatlarını yer altına almasıyla birlikte ve bunun ardından müteahhidin iflasıyla başlayan süreç içerisinde bizim yaptığımız asfaltlar bozulmuş ve buna bağlı olarak da mahalle sakinlerinden başta değerli muhtarımız olmak üzere haklı olarak Bu asfaltlar ne zaman yapılacak?” talepleri dillendirmeye başlamıştı.”

Hem mahalle muhtarımızın hem de mahalle sakinlerinin düşünceleri bizim için önemli…”

Gördüğünüz gibi bu bölgedeki sokakların tamamını sadece göstermelik ve günü kurtarma adına değil, kalıcı ve sağlam bir asfalt çalışmasını ekiplerimiz yerine getiriyor. Onun ötesinde ekiplerimiz bir yandan bu mahallemizdeki boş arsalarda oluşan çöpleri de temizlerken diğer yandan temizlik hizmetlerinin daha sağlıklı verilmesine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette bu çalışmalarımız sırasında hem mahalle muhtarımızın hem de mahalle sakinlerinin düşüncelerine de önem vererek yerine getiriyoruz.”

Bu çalışmalarımız sadece Çınarlı ve Paşamescit Mahalleleriyle sınırlı değil”

Bandırma Belediyesi olarak bu çalışmalarımız sadece Çınarlı ve Paşamescit Mahalleleriyle sınırlı değil. Bandırma'nın bütün mahallelerinde gerek asfalt gerek beton parke bordur döşeme çalışmalarını altyapılarıyla birlikte gerçekleştirerek Bandırma'nın neredeyse tamamı şantiyeye çevrilmiş durumda. Ekiplerimizde hafta sonu demeden çalışmalarını sürdürüyor. Umuyorum ki önümüzdeki yıllarda da Bandırma'nın asfaltı ve parkesi yapılmamış hiçbir yeri kalamayacak. Ama geçmişte daha iyi şartlarda görev yapanların bu anlamda halkımız tarafından sorgulanması gerektiğine inanıyorum.”



 



Türkan Gülcü
4.07.2012 22:10:06
belediye başkanımız Sedat Pekel`den Allah razı olsun Ak Parti döneminde bile 10 yıldır asfalt yapılmayan yollarımızı kısa sürede asfaltladı oylarımız bu seferde Pekel`e36

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı