Çınarlılı kadınlar üretken olacak

Çınarlılı kadınlar üretken olacak

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği, Kadına şiddetin kınadığı mahalle toplantısında, sorunun çözümü olarak ekonomik özgürlüğünü kazanmış özgür kadın modeli benimsendi.

 

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Kadına şiddete Hayır” toplatışı yaptı.

Çınarlı Mahallesinde sosyal projeleri ile dikkatleri üzerine toplayan Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği bu kez ÖzgeCan'lar ölmesin” diyerek mahalle kadınları ile soğuk bir kış akşamında bir araya geldi.

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği davetine katılan Çınarlı kadınları Kadınlar Mahallede kadın olmanın zorluğunu anlatırken, ÖzgeCan'ın başına gelenlere üzülüp sebep olanları bir kez daha lanetlediler.
Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, Çınarlılı kadınların, sosyal ve ekonomik anlamda etkin olması için bir dizi proje hazırladıklarını Çınarlı mahallesinin kadınlarını sosyal bir proje ile üretken hale getirme noktasında önemli aşama kaydettiklerini söyledi.

Demirezen, Kadın gözüyle Çınarlı ve kadın inceliği ile çözümler üretmenin yollarını arıyoruz. Kadına yapılan şiddetlerin son bulmasını istiyoruz. Kadın gücünün farkındayız, amacımız kadınlarımızın fikir ve düşüncelerini alarak onları üretken kılacak sosyal projeleri hayata geçirmektir.” Dedi.

Demirezen, Çınarlı mahallesinin Bandırma da kanayan bir yara değil, kent ekonomisine hayat veren bir mahalle olması için çaba sarf ediyoruz.” Dedi.

 

 

            

 

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false