Cinayet kurbanı mezara, Cinayet zanlısı hapse

Cinayet kurbanı mezara, Cinayet zanlısı hapse

Her cinayetten sonra tekrarlanan senaryo, Kurban mezara, Zanlı hapse

 

 

Erdek´te önceki akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kenan Kalburcu(42)´nin cenazesi  kati ölüm raporunu hazırlayan Bursa Adli tıp kurumundan dönmesi ardından ikindi namazını müteakiben Erdek Çarşı Camiinde cenaze namazı ardından ebedi istirehatgahına defnedildi.

Cinayet kurbanı Kenan Kalburcu(42)´nin cenaze merasimi ve defin işlemleri sürerken, aynı saatlerde cinayet zanlısı Ali Toğuşlu(33) Erdek Emniyet Müdürlüğü ekiplerinim sıkı güvenlik çemberi altında getirildiği Erdek Adliyesinde  tutuklanarak ceza evine kapatıldı.

Erdek´te önceki akşam iftar saatine yakın sokak ortasında işlenen cinayetin sis perdesi de aralandı.

Edinilen bilgiye göre 3 çocuk babası cinayet kurbanı Kenan Kalburcu, Katili Ali Toğuşlu´nun ablası ile evli ancak ayrı yaşıyorlar.

Bu gelişmelerden önce eniştesi Kenan Kalburcu´dan ödünç para alan Ali Toğuşlu, emaneti iadede gecikince eniştesi Kenan Kalburcu tarafından tartaklandı ve itham edildi. Bu olaydan bir süre sonra evine giderek av silahını alan 3 çocuk babası ve başka bir suçtan dolayı  gözetimli serbestlik yasasından yararlanan  Ali Toğuşlu kavganın rövanşını silahla almak isteyince ortalık kan gölüne döndü.

Kenan Kalburcu, silahlı saldırı kurbanı olarak kaldırıldığı Erdek Neyyire&Sıtkı devlet hastanesinde vefat ederken, olay yerinde tesadüfen bulunan  Cemal Okumuş(46) sırtından tek saçma ile, Barış Nalça(39) ise elinden ve göğsünden yaralanmıştı.

Olay´ın tesadüf mağdurları Cemal Okumuş ile Barış Nalça hayati tehlike arz etmeyen tedavileri sonucu taburcu edilirken vefat eden Kenan Kalburcu ebedi istirahatgahına, enişte katili cinayet zanlısı Ali Toğuşlu  Bandırma ceza evine konuldu.

/resimler/2015-6/23/0007544609881.jpg



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı