Cinayet gibi kaza

Cinayet gibi kaza

Bezirci yakınlarındaki feci kazada Edincik Harmanlar camii imamı Ayhan Güngör oğlu ile birlikte hayatını kaybetti.

Bugün saat 16.30 sularında meydana gelen kazada Edincik Beldesi Harmanlar Camii imamı Ayhan Güngör(50) beraberinde lise öğrencisi oğlu İbrahim Güngör hayatını kaybetti.

Kaza Gönen, Bandırma karayolu Hıdır köyü kavşağı civarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre oğlu İbrahim ile birlikte kendisine ait  10 AKN 40 plaka sayılı Motorsiklet ile Sazlıdere çiftliğinde denize giden İmam Ayhan Güngör, İkindi namazına yetişmek üzere çıktığı ana yolda Edincik`e doğru yaklaşık 300 seyrettikten sonra arkadan çarpan kamyonun darbesi ile kendi ve  oğul feci şekilde hayatını kaybetti

Kamyon sürücüsü Mehmet Çiftçi olaydan sonra Edincik jandarmasına sığınarak Motorsikletli bir sürücünün ana yolda önünden giderken düştüğünü ve kendisininde duramıyarak üzerlerinden geçtiğini söyledi.

Feci kaza Edincik`te üzüntü ile karşılandı, İkindi namazına yetişemeyen İmam, cami cemaati tarafından merak edildi.

Evine gidildi eşi gelmesi gerektiğini söyledi. Cep telefonundan arandı ama cezap veren olmadı.

O saatlerde Harmanlar imamı Ayhan Güngör oğlu İbrahim ile birlikte olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kaza mahaline gelen Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, talimatla İmam Güngör`ün eşine söylenmeden hastaneye götürülmesini istedi.

Bu arada Bandırma Müftüsü Cahit Çetin`de Devlet hastanesinde kaza ile ilgili gelişmeleri yakından takip etti. İmam Ayhan Güngör`ün ailesini teselli etti.

Son dakika  İmam Ayhan Güngör ile oğlu İbrahim Güngör`ü kullandığı 01 BTF 26 plakalı TIR ile ezerek ölümlerine neden olan Mehmet Çiftçi tutuklandı.



MURAT KAÇAR
9.09.2013 11:19:45
Allah rahmet eylesin

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı