Cinçukuru ruhu

Cinçukuru  ruhu

"Cinçukuru"nu Türk futbol tarihine altın harflerle kazıyan 1965 ruhu 60 yıl sonra vefa organizasyonu ile Bandırma'da bir araya geldi.

Bandırmaspor'un kalesini 8 yıl koruyan ve aynı zamanda kaptanlığını üstlenen Erdem Önal'ın başkan Onur Göçmez ile birlikte düşündükleri geçmişe dair vefa buluşması hafta sonu Bandırma'da gerçekleşti.

Bandırmaspor'un 65-73 yılları döneminde bordo-beyazlı formayı giyen eski futbolcularından bir grubu yıllar sonra Bandırma’da bir araya gelip anılar tazelendi.

Bordo-beyazlı kulüp yöneticileri, ilk aşamada, kulübün kuruluş tarihi olan 1965’ten 1975 yılına dek forma giyen futbolcuları konuk etti. Eski futbolculara, Kulüp Başkanı Onur Göçmez, Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan Bandırmaspor-Şanlıurfaspor maçından önce plaket verdi.

Eski futbolcular, yıllar sonra hatırlanmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Bandırmaspor Kulübü, önümüzdeki günlerde 1973’ten itibaren bordo-beyazlı formayı giyen diğer eski futbolcuları da Bandırma’ya davet edeceğini açıkladı.

“BANDIRMA MANŞET”E ÖZEL AÇIKLAMALAR

Öte yandan, Bandırmaspor Kulübü’nün daveti üzerine Bandırma’ya gelen eski futbolcular, “Bandırma Manşet”e özel açıklamalar yaparak duygularını dile getirdiler.

Tuğrul Şener, Sinan Vardar, Ekrem Yalçın (Toto Ekrem), Zorbay Kalkan, kaleci Erdem Önal ve Baki Vızvız, “İçimizdeki Bandırmaspor sevdası hiç bitmeyecek” diyerek, anılarını anlattılar.   ÖNDER BALIKÇI

Plaket Verilen Eski Futbolcularımız: - Erdem Önal- Zorbay Kalkan- Ekrem Yalçın- Tuğrul Şener- Nazmi Yılmaz- Cavit Aydın- Muhittin Güven- Abdulbaki Vızvız- İlyas Aşkın- Mustafa Türkyaşar- Ahmet Kayhan- Mehmet Dayan- Sinan Vardar- Dinçer Kaşıkçı



Anahtar Kelimeler: Cinçukuru
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı