?Cinsel istismar? iddiası

?Cinsel istismar? iddiası

Bandırma´ zihinsel engelliye ?cinsel istismar? iddiası ile sarsıldı

Bandırma´da meydana gelen çocuğa ve engellilere cinsel istismar olayına bir yenisi eklendi. Bu kez büfecinin mahallede bulunan çocuklara yönelik ?cinsel istismar?da bulunduğu iddia edildi.
 
Bandırma´da Kayacık Mahallesi´nde büfesi bulunun Ergün Y. (41), zihinsel engelli 18 yaşındaki erkek U.D.´ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayacık Mahallesi´nde oturan zihinsel engelli U.D., Ergün Y´nin kendisine sonuncusu 4 ay önce olmak üzere farklı zamanlarda  birçok kez cinsel istismarda bulunduğunu ve zorla ilişkiye girdiğini iddia ederek, babası ile birlikte Bandırma Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğüne giderek şikâyetçi oldu. Şikayetin üzerine Ergün Y. gözaltına alındı.
 
İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ergün Y. suçlamayı kabul etmeyerek ifadesinde; ?U.D´yi doğduğundan beri tanırım. Çocuklara yönelik ilgim yok. Bana iftira atıyorlar. U.D. ve babasından şikâyetçiyim? dedi. Alınan ifadelerin ardından Ergün Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Bekâr olan Ergün Y.´nin annesi ile birlikte Kayacık Mahallesi´nde yaşadığı, şüpheli hakkında daha önce 29 Ekim 2017 tarihinde yine aynı mahallede 13 yaşında 2 erkek çocuğa yönelik ? cinsel taciz ve istismar ?  iddiası ile suç duyurusunda bulunulduğu ve bu soruşturmanın da devam ettiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Cinsel istismar iddiası
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli