Civan ve Polat: “Çevre ve doğaya daha fazla duyarlılık gerekir”

Civan ve Polat: “Çevre ve doğaya daha fazla duyarlılık gerekir”

(BANDAK) Başkanı Kadri Civan ile Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, DSİ’nin, Tatlısu Mahallesi’nde yaptığı dere ıslah çalışmalarını değerlendirdi.

Bandırma Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği (BANDAK) Başkanı Kadri Civan ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, DSİ’nin, Tatlısu Mahallesi’nde yaptığı dere ıslah çalışmalarını değerlendirdi.

Mahallenin isteği doğrultusunda ıslah çalışmaları yapmasının doğal olduğuna dikkati çeken Civan ve Polat, şunları söylediler:

“Ancak bu çalışmalar yapılırken doğal çevrenin bozulmamasına özen gösterilmesi gerekir. Gördüğümüz kadarıyla bu alanda 20-30 yıllık çok sayıda çam ağaçları kesilmiş. DSİ’nin daha planlı bir çalışma yapması yerinde olurdu. Dileriz bu çalışmalar bittikten sonra bölge yeşillendirilir. Çünkü bu mahalle turizmin kalbinin attığı bir yöre. Kısacası doğa ve çevreye daha fazla duyarlılık gerektiğini düşünüyoruz.”  ÖNDER BALIKÇI



Gülşen songür
8.11.2022 20:09:27
Yazın tatlısuda kalan bir bandırmalı olarak derenin ne kadar pis aktığını hatta l köprünün denize tarafında bulunan logar kapagından denize lağım aktığını belitmek istiyorun köy bu konuda çok duyarsız

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı