CoCo Cola imajını zedeledi

CoCo Cola imajını zedeledi

Onlarca müşteri önünde icra haciz gibi dolap kaldırıldı




Nasıl Olsa Kutuplarda Buzdolabına ihtiyaç yok...



Ayı`lara var Yeşilim`e yok !...



Öfke ile ticaret bir arada olmaz !... Madem alacaktınız niye koydunuz !...

Deyim bu !... Ancak Coco Cola Erdek bayii için bu deyimin hiçbir anlamı yok, Global pazarda marka olmuş ürünler geçmişten günümüze Dünya`nın en ücra köşelerinde sadece logolarının görünmesi için harcadıkları paralar bütçelerine önemli gider kalemi getirirken,  Coco Cola gibi dünya markası bir içecek firmasının Erdek`teki nihayi bayisi tarafından Tatil ve turizm merkezi bir kentte umuma açık bir işletmeden İcra Haciz şeklinde dolap kaldırması tatilciler tarafından yadırgandı.

Olay önceki gün tatil ve Turizm cenneti Erdek`in Cuğra plajlar bölgesindeki Yeşilim restorant`ta gerçekleşti.
Hergün yüzlerce müşterinin uğrak yeri olan Yeşilim restorant işletmesi  müesseselerinde ticaretini yaptıkları üç ayrı içecek firmasından sponsörlük anlaşması gereği üç adet dolap kullanıyor.

Ancak işletmedeki içecek çeşitlendirmesinden kaynaklanan sıkıntı, Sıcak Erdek günlerinde yoğun bir sirkülasyona neden olması bazen dolaplara konular markalar arasında karışıklığa neden olabiliyor.

İşte bu karışıklığı ticaret ilkelerine ihlal gören Dünya Markası Coco Cola`nın Erdek`teki küçük bayii kamyonuna atladığı gibi hışımla geldiği Yeşilim restaurant`tan Coco Cola markasını taşıyan dolabın içerisinde kendi markalarınında bulunduğu meşrubatları boşaltarak dolabı kaldırıyor.


Coco Cola gibi dünya markası bir firmanın imajını zedeleyen bu davranış karşısında hayrete düşen Yeşilim restorant müşterileri Coco Cola içme noktasındaki düşüncelerini birkez daha gözden geçirmekle kalmayıp değişik basın yayın organlarını arayarak yaşanan olumsuzluğun ticaret ahlakı ile ne denli bağdaştığının sorgulamasını yapıyor.

Bu değerli okurlarımızın bize ilettiği sözüm ona olumsuzluğu bizde Bandırma Manşet olarak okurlarımızın insiyatifine bırakıyoruz.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı