ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU

ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU

Gönen Eczacı İzzet AKÇİÇEK İlkokulu Çocuk Festivali iki gün sürecek

Gönen Eczacı İzzet AKÇİÇEK İlkokulu Çocuk Festivali İlk kez düzenlenen ve iki gün sürecek ilk gününde büyük bir coşku yarattı.

Okul Müdürü İsmail SEZER gözetiminde  Okul Aile Birliği ve Öğretmenlerin ortak girişimleriyle düzenlenen festivalde, okul öncesi, özel eğitim sınıfı 1.,2.,3. ve 4.sınıflar açtıkları stantlarda öğrencilerin ve velilerin ürettiği çeşitli ürünlerin satışını gerçekleştirdi.

 3 /A sınıfı öğrencileri satışlardan elde ettikleri geliri “ Aysima’ya umut ol” kampanyasına bağışladı.

 Kurulan şişme oyuncaklarda öğrenciler doyasıya eğlenirken, gün boyu müzik eşliğinde dans ve gösteriler sergilendi.

Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Resim Öğretmeni Büşra ARSLAN gözetiminde okulda açılan resim kursuna katılan öğrencilerin çizdiği resimler sergilendi.

Emekli öğretmen yazar Yusuf YAMAN saat 14: 00 ‘de festivale katılarak veliler ve öğrencilere Azeri Gelin kitabını imzaladı.

 Ali Dayı’nın pişirdiği mis gibi köfte ekmeklerle enerji depolayan öğrenciler, öğle yemeği sonrası eğlenmeye devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ERBAY stantları gezerek hazırladıkları güzel çalışmalar için velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Festivalin ikinci gününde pilav ayran, gözleme satışı gerçekleştirilecek. Farklı oyuncaklar, konserler, dans gösterileri ve Öğretmen yazar Salim NİZAM saat 14: 00’de imza gününe katılarak AKÇİÇEK Çocuk FESTİVALİNE renk katacak Festival yarın saat 18: 00 ‘a kadar coşku ile devam edecek. AHMET ILGAZLI/GÖNEN



Anahtar Kelimeler: ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı