Çocuk olmak varmış.

Çocuk olmak varmış.

Bandırma belediyesi okullara yaptığı katkıya 23 Nisan Çocuk kıyafetlerinide ekleyerek taçlandırıyor..




Bandırma Belediyesi eğitime verdiği desteye her geçen gün bir yenisi daha ekliyor. Yapılan yardımlara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndaki gösterilerde kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 40 kişilik Folklor kıyafetleri teslim edilerek devam edildi.

24 Kasım Öğretmenler Gününde kent genelinde gerçekleştirdiği kutlama ziyaretleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde konuyla ilgili olarak talepte bulunan öğretmenlerin isteğini geri çevirmeyen Başkan Pekel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'ı makamında kabul ederek Folklor kıyafetlerini teslim etti.

Konuyla ilgili olarak duygularını dile getiren Başkan Pekel, yerel yönetim olarak Bandırma'da ve bölgesinde eğitim alanında birçok çalışmayı ve desteği okullarımıza sağladıklarına dikkat çekti. Pekel: 24 Kasım öğretmenler gününde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleştirdiğimiz ziyaret sırasında öğretmenlerimizin bizden birtakım talepleri oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Karadeniz yöresine ait güzel bir oyunu hazırladıklarını ve bununla ilgili folklor kıyafeti ihtiyaçları olduğunu tarafıma ilettiler. Bizler Bandırma'nın yerel yönetimi olarak bütün okullarımıza hatta kent dışında yer alan okullarımızda dahil olmak üzere imkanlarımız ölçüsünde sağladığımız desteği kendilerine de vermeyi hazır olduğumuzu belirttik. Sonuç olarak bugün kendilerinin talep ettiği 40 kişilik Karadeniz Halk Oyunları kıyafetlerini huzurlarınızda teslim ediyorum. İnanıyorum ki Ulusumuz için çok anlamlı bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da çok halk oyunu gösterilerinin çok başarılı bir şekilde gerçekleştirecekler” dedi.

Bandırma Belediyesi'nin eğitim ve öğretim alanına destek veren kurumların başında geldiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürüm Şakir Demirhan, gösterdiği ince davranıştan dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür etti.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullarımızın bakım ve onarım işlerinde kullanılmak üzere talebi ettiği alet ve edevatlar Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından İlçe Milli Eğitm Müdürü Şakir Demirhan'a teslim edildi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli