ÇOCUKLARDAN BAŞKANA “ÖLÜMSÜZLÜK SUYU”

ÇOCUKLARDAN BAŞKANA “ÖLÜMSÜZLÜK SUYU”

Başkan Tosun, “Mücadelemiz insanlık için vazgeçilmez olan değerlerimize sahip çıkmak.”

Çalışkanlar İlkokulu Müdürü İlkay Sönmez ve öğrencileri Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ettiler. Çalışkanlar İlkokulu önceki dönem öğrencilerinin diktikleri ağaçlardan toplanan zeytinleri, günümüz öğrencileri lezzetli zeytinyağına dönüştürdüler. Ölümsüzlük ağacı olarak bilinen zeytin ağacının zeytinlerinden elde edilen zeytin suyunu Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a sunan minik öğrencileri makamında ağırlayan başkan; içinde bulunduğumuz haftanın Yerli Malı Haftası olduğuna da dikkat çekti.

Çalışkanlar İlkokulu öğrencilerinin kendi elleriyle yaptıkları resimleri de hediye etmelerinden duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Çocuklarımızın el emekleri benim için çok değerli. Çocuklarla birlikte vakit geçirmek bana inanılmaz bir enerji veriyor. Ölümsüzlük ağacı olarak bilinen zeytin ağacının bölgemiz hatta ülkemiz ve dünyamız için çok değerli olduğu yadsınamaz bir gerçek. Çocuklarımızın bu yaşta bu tür etkinlikler yaparak, bu bilinçle yetişiyor olmalarını görmekten büyük bir mutluluk duydum. Mücadelemiz insanlık için vazgeçilmez olan değerlerimize sahip çıkmak. Bugün geldiğimiz noktada bu mücadele her zaman olduğundan daha çok önem kazanmıştır.”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; Çalışkanlar İlkokulu Müdürü İlkay Sönmez’e bu bilinci çocuklarımıza aşıladıkları için teşekkür etti. Kendisine bu mutluluğu yaşatan geleceğimizin teminatı ve mimarı olacak olan ziyaretçilerine de takdim ettiği özel hediye paketi ile teşekkür etti.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı