Çocuklarla Masal Okudu

Çocuklarla Masal Okudu

Belediye Başkanı Dursun Mirza Bengi Projesi kapsamında Şehit Süleymanbey İlkokulu Anasınıfı öğrencileriyle buluşarak, sohbet edip masal okudu.

Konuyla İlgili açıklama yapan Başkan Mirza: ?Balıkesir Valiliğimiz tarafından başlatılan, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma etkinliğine katıldık.

/resimler/2017-11/14/1905388445877.jpg

Çocuklarımıza masal okuduk ve sohbet ettik. Çocuklarımızın daha iyi eğitim almalarının yanı sıra kültürel gelişimlerinin de gelişmiş olması çok önemli. Çocuklarımızın doğru gelişmesi için anne babanın yaklaşımı, oyunlar, okul bir bütün olarak önem arz etmektedir. Bu nedenle çocuklarımızın yetişmesinde hepimizin üstüne büyük görevler düşüyor. Biz de Bandırma Belediyesi olarak bu konuda önemli çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımızın gelişiminde önemli yeri olan oyun için şu ana kadar 100 adet çocuk parkı yaptık. Okullarımızdan gelen taleplere göre okullarımızın çevre düzenlemesini yapıyoruz. Projeksiyon desteği veriyoruz. Çocuk tiyatrolarıyla tüm çocuklarımızı tiyatroyla buluşturuyoruz. Eğitim Destek Evimizle çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunuyoruz. Kitap, kırtasiye, kıyafet desteği veriyoruz. Bu sene birincisini düzenlediğimiz Bandırma Kitap Günlerini bundan sonra geleneksel hale getireceğiz. Çocuklarımız bizim en değerlilerimiz ve biz çocuklarımızın aydın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz? dedi.

/resimler/2017-11/14/1906051571422.jpg



Anahtar Kelimeler: Çocuklarla Masal Okudu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false