Çolak, Basınla buluştu.

Çolak, Basınla buluştu.

AKP Kurucu Başkanı Merhum İsmail Çolak'ın mahdumu, Abdullah Çolak, Milletvekilliği Aday Adaylığında umutlu.

 

AKP Bandırma İlçesi Kurucu Başkanı Merhum İsmail Çolak'ın mahdumu iş adamı Abdullah Çolak, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde AP Parti'den Milletvekili aday adayı oldu.

Yemtar, Yönetim Kurulu Başkanı ve geçen dönem Bandırma Sanayici ve İş adamları Derneği Bansiad Başkanlığını yürüten Abdullah Çolak bu sabah Bandırma Basını ile kahvaltı sohbeti yaptı.

Sanayici İş adamı Abdullah Çolak zaman ve süreç olarak faaliyetini sürdürdüğü işlerinin devamını sağlayacak kurumsal yapılandırmayı tamamladığını 7 Haziran genel seçimleri için Babasının kurucu Başkanlığını yaptığı AK partiden aday adayı olarak siyaset arenasındaki yerini aldığını söyledi.

Abdullah Çolak, gerek iş hayatında, gerekse sosyal hayatta çevresel olguya özen gösterdiğini, gelinen noktada görev aldığı demokratik kitle örgütlerinde başta Bandırma olmak üzere, bölgenin sosyal ve ekonomik beklentilerine olan bilgi ve birikime yeterinde sahip olduğunu, bu donanımını meclise taşıdığı takdirde Bandırma ve bölge adına yararlı hizmetler üreteceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Abdullah Çolak, iş ve istihdam adına gelişmişliğe adım atarken, çevresel olumsuzluklara karşıda duyarlılığı bulunduğunu vurguladı. Çolak, ”Koşulsuz şartımız insan olmalı, gelişmişliği, iş ve istihdamı yaratırken insan yaşamını olumsuz etkileyecek çevre konularına karşı da duyarlı olmalıyız.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Çolak Basınla buluştu.
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli