Çömez Millet ittifakını birleştirdi.

Çömez Millet ittifakını birleştirdi.

Balıkesir'de 8 Belediyesi bulunan CHP 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem TBMM seçimleri için tek başına çalışırken, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Çömez'in etrafında bir araya geldiler.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Turhan Çömez, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri nedeni ile Millet İttifakı bileşenlerini bir araya getirdi.

Çömez, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM seçimleri için “Bir oy Meral'e, Bir oy Kemal'e” sloganı ile vatandaşlardan oy isterken Millet ittifakı bileşenleri bu süreci bireysel olarak kullanmıştı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM seçimlerinin geride kalması ve Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için 28 Mayıs'ı yeni tarih olarak gündemine alan tecrübeli siyasetçi Op. Dr. Turhan Çömez gittiği ilçelerdeki seçim çalışmalarında Millet ittifakı adayı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istemesi CHP gruplarının da Çömez'in programlarına katılım sağlamasına neden oldu.

Bandırma Cumhuriyet alanında önceki Belediye Başkanı Dursun Mirza ile bir araya gelen Çömez 28 Mayıs'ın Türkiye Cumhuriyeti için milat olduğunu, tüm vatandaşların bu bilince sahip olması gerektiğini vurgularken, Dursun Mirza'da CHP grubu olarak 7/24 Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istediklerini vurguladı. 

İyi Parti Genel Başkan, Baş danışmanı ve Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez daha sonra Erdek'e geçerek İyi Parti ve CHP ilçe yöneticileri ile bir arada esnaf ziyaretinde bulundu 28 Mayıs'ın stratejik önemine değindi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı