Çömez’den adalar çıkartması

Çömez’den adalar çıkartması

İYİ’ler hareketinin Genel Başkan Baş danışmanı Op. Dr. Turhan Çömez Deprem bölgesi dönüşü ayağının tozu ile seçim çalışmalarına başladı.

İYİ’ler hareketinin Genel Başkan Baş danışmanı Op. Dr. Turhan Çömez Deprem bölgesi dönüşü ayağının tozu ile seçim çalışmalarına başladı.

Çömez, beraberinde il başkanı Hasan Fehmi Yörük İl yönetim kurulu divan üyeleri, Ümit Demirkıran, Cengiz Kaplan, İlhami Tülek, Yılmaz Akkaya, Vehbi Akkılınç, Birol Bey, Halit Güngör, Onur Baygür,  Karasi ilçe yönetim kurulu üyesi Gökay Kılıç, İl Başkanlığı danışmanı Prof. Dr. Devrim Üzel, Karasi ilçe seçim kurulu üyesi Anıl Pelenk, Bandırma belediye Meclis üyesi Müjdat Gündoğdu,  İYİ Parti 28 dönem Balıkesir Milletvekili aday adayları Kubilay Kılıç, Tülay Oral, Emine Nursönler, Metin Özgür,  Fisun Ayman, Kamil Gültekin Öztürk, Emine Nur Çöller ile birlikte Marmara adalar programı sabah erken saatte başladı. Sabah Narlı’dan Marmara’ya geçen Genel Başkan baş Danışmanı Op. Dr. Turhan Çömez ve ekibini Marmara İlçe Başkanı Sezer Şen, Başkan yardımcısı Asım Yalçınkaya ve ekibi,  İYİ Parti Beylikdüzü yönetim kurulu üyesi Erhan Yücel ve Ceyhun Targın’ da Op. Dr. Turhan Çömez ve beraberindeki İYİ’ler hareketini çiçek ile karşılayan ekipte yer aldı.

İyiler hareketi Marmara’dan Saraylar’a geçerek burada belde halkı ve esnaflar ile görüş alışverişinde bulundular. Sırasıyla Asmalı, Topağaç, Gündoğdu, Çınarlı, Marmara ilçe merkezi, Avşa ve Yiğitler’de el sıktılar, gönül aldılar vatandaşın dert ve beklentilerini dinlediler.

Çömez ve ekibinin adalar ziyaretleri akşam saat 19.00 dek sürdü. Op. Dr. Turhan Çömez ve beraberindeki il yönetimi 26 Mart Pazar günü Erdek ve Bandırma ziyareti ile devam edecek.



Anahtar Kelimeler: Çömez’ adalar çıkartması
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı